Αστρολογικές προβλέψεις 26/1 - 1/2: Οι τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου φέρνουν εντάσεις

2020-01-26

Οι τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου φέρνουν εντάσεις

ΚΡΙΟΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας προσέξτε την υγεία σας και μην αφήσετε τις λάθος καταστάσεις να σας χαλάσουν την ηρεμία σας. Βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο των προσωπικών σας επιλογών, αλλά και των επαγγελματικών σας επιλογών. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, η Σελήνη θα βρεθεί στο δικό σας ζώδιο, βάζοντας την δράση σε πρώτο πλάνο. Προσοχή να δώσετε στην υγεία σας, αποφεύγοντας επίσης κάθε τοξική συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, δεν θα είναι βατή και χαλαρή. Πολλά ξεσπάσματα θα υπάρξουν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αρχίζοντας να καταλαβαίνετε τις σκέψεις των άλλων, μέσα από την καθημερινή τριβή που θα έχετε μαζί τους. Η υπομονή σε αρκετά θέματα που δείχνετε το τελευταίο διάστημα, μάλλον δεν θα κρατήσει για πολύ, ενώ εσείς θα προχωρήσετε επιτακτικά την δική σας πορεία, ακόμη και αν σε κάποιους δεν αρέσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι σας δυσκολεύει αυτό το διάστημα στην προσωπική σας ζωή. Συναισθηματικά μπλεξίματα και εντάσεις από το πουθενά, θα παρουσιαστούν και θα σας δημιουργήσουν ανισότητα και χάος σε κάθε στενή σας σχέση. Μην πάρετε αποφάσεις που θα είναι δύσκολο να τις τηρήσετε, ενώ μην απομακρυνθείτε από τους στόχους που έχετε θέσει το προηγούμενο διάστημα. Θα αποχαιρετίσετε τον μήνα με μία εσωτερική ανάγκη για απομόνωση και συλλογισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξουν κάποιοι συναισθηματικοί παράγοντες, που δεν θα σας επιτρέψουν να δείτε ξεκάθαρα τα θέματα που σας απασχολούν. Έτσι θα πρέπει να συγκεντρωθείτε και να προσέξετε, τι είναι το πιο χρήσιμο για να κάνετε τώρα, αφήνοντας πίσω σας τις καταστάσεις που δεν σας βοηθούν στην εξέλιξη σας. Τα λάθη θα είναι γνώρισμα αυτών των ημερών, για αυτό το λόγο, μην τα αφήσετε να εξελιχθούν.

ΛΕΩΝ

Κάτι σας απασχολεί έντονα τον τελευταίο καιρό, βάζοντας την ανησυχία σας στο κόκκινο. Η συναισθηματική σας ζωή χρειάζεται επειγόντως βοήθεια, για να επιστρέψει και πάλι στην ηρεμία της, ενώ τα οικονομικά σας, έχουν κάποια αστάθεια το τελευταίο διάστημα. Βασικό είναι αυτή την περίοδο να μην αφήσετε τίποτα στην [τύχη] του, γιατί είναι σαν να το καταδικάζετε σε μία νοσηρή κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σπίτι και η οικογένεια σας έχουν κουράσει, ενώ ένα προσωπικό σας θέμα, δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο όσο θα θέλατε. Οι μέρες αυτές κρύβουν κάποιες εντάσεις, όχι απαραίτητα σημαντικές, αλλά περισσότερο για να σας υπενθυμίζουν ότι κάποιοι προσπαθούν να σας χαλάσουν την ηρεμία, λόγο προσωπικών τους προβλημάτων. Το τέλος της εβδομάδας, θα είναι γεμάτη από επαγγελματικές υποχρεώσεις, που θα ανταποκριθείτε, ακόμη και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αυτές τις μέρες θα υπάρξουν εντάσεις, που σίγουρα ξεκινούν από εσάς τους ίδιους, εφόσον δεν μπορείτε να διαχειριστείτε με ευκολία τις προκλήσεις που παρουσιάζονται. Είστε σε μία αρκετά ευάλωτη περίοδο που οι άλλοι βρίσκονται πάντα απέναντι από τα συμφέροντα σας και ότι εσείς σκέφτεστε, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαφορές και απομάκρυνση. Φροντίστε να ρίξετε τους τόνους και μην πιστεύετε πάντα ότι σας λένε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συναισθηματικοί τριγμοί και αντιφατικές καταστάσεις, κάνουν το τέλος αυτής της εβδομάδας να είναι μία εμπόλεμη περίοδος, που πρέπει να διαχειριστείτε σωστά. Τα συναισθήματα σας πληγώνονται, όταν καταλάβετε ότι τα χρήματα εμπλέκονται μέσα στα προσωπικά σας θέματα. Είναι αλήθεια ότι θα βγουν στην επιφάνεια πολλά θέματα που τα είχατε [κουκουλώσει], για να μην σας πληγώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο, οι εντάσεις αυτές τις μέρες δεν θα λείψουν. Φροντίστε να είστε περισσότερο υποψιασμένοι για λάθη και εξαπατήσεις που θα σας προκαλέσουν οι οικογενειακοί δεσμοί, αδέλφια και συγγενικά πρόσωπα. Είναι πολύ εύκολο να ξεσπάσετε αυτές τις μέρες και να βάλετε στο τραπέζι, ότι σας έχει ενοχλήσει το τελευταίο διάστημα. Φροντίστε την υγεία σας και χαρείτε ότι σας έχει δοθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλά θέματα που εκκρεμούν. Ο Άρης στον δωδέκατο τομέα σας, σε δύσκολη όψη με την Αφροδίτη και Ποσειδώνα, θα βγάλει στην επιφάνεια πολύ σύντομα, καταστάσεις που νοσούν. Έτσι να περιμένετε μέσα από το παρασκήνιο, να ζωντανέψουν κάποια θέματα, που νομίζατε ότι είχαν [κοιμηθεί]. Λίγο πριν φύγει ο Ιανουάριος, θα έρθετε και πάλι σε μία σχετική ισορροπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν συναισθηματικές εντάσεις, αλλά κυρίως οικονομικές δυσκολίες που θα πρέπει να προσέξετε. Μην αφήσετε να σας εκμεταλλευτούν πρόσωπα που θα παρουσιαστούν ως σύμβουλοι των οικονομικών σας υποθέσεων. Επίσης, θα είναι μεγάλο λάθος να ξεκινήσετε αυτές τις μέρες μία οικονομική συμφωνία και ο λόγος είναι ότι δεν θα τηρηθεί τίποτα από τα συμφωνημένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιανουάριος τελειώνει και θα σας αφήσει μία γεύση αμφιβολιών και λαθών. Ίσως να μην είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε τα αρνητικά μιας σχέσης, γιατί σίγουρα θα προβληματιστείτε και θα μεγαλοποιήσετε τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να νιώσετε πικραμένοι. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα υπάρξουν οικονομικά θέματα που θα προκύψουν, όπου και θα κλείσει ο μήνας τακτοποιώντας κάποιες εκκρεμότητες σας.