Αστρολογικές προβλέψεις 24-30/8: Το καλοκαίρι μας εγκαταλείπει με ποικιλία γεγονότων...

2020-08-25
astrologynews.gr
astrologynews.gr

Το καλοκαίρι μας εγκαταλείπει με ποικιλία γεγονότων...

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά [ήσυχη] για σας, εφόσον θα ρίξετε τους τόνους και οι διεκδικήσεις σας θα γίνουν πιο συγκεκριμένες. Έτσι θα έχετε την δυνατότητα να απαλλαγείτε από φασαρίες και κακή διάθεση, ενώ η προσοχή σας θα πέσει περισσότερο στις σταθερές αξίες της ζωής σας, είτε αυτές είναι πρόσωπα, είτε καταστάσεις και επιλογές που έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, τα νέα είναι αρκετά ευχάριστα, εφόσον ο Ήλιος που βρίσκεται πλέον στο ζώδιο της Παρθένου, σας κάνει να βλέπετε τα θετικά της ζωής. Σίγουρα ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο θα μπορούσα να είμαι πιο συγκεκριμένη, αλλά η θετική επιρροή του πλανήτη Ουρανού με τον Ήλιο, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι θα έχετε μία αναπάντεχα καλή στροφή της τύχης αυτή και την εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, ο τομέας που αφορά την οικογένεια και το σπίτι, θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο τις τελευταίες μέρες του Καλοκαιριού. Πολλοί από σας θα έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, λόγο επιλογής σας, αλλά και κάποιες φορές λόγο συνθηκών. Φροντίστε επίσης να γίνετε πιο ξεκάθαροι με το φιλικό σας περιβάλλον, εφόσον θα δείτε να αλλάζουν οι συνθήκες μετά από μία κρίση που περνάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να κάνετε μικρές μετακινήσεις. Για σας που δεν έχετε ξεκουραστεί καθόλου το Καλοκαίρι, ίσως να σας δοθεί τώρα η ευκαιρία να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα συνεχίσετε να δέχεστε ανατροπές και οι εντάσεις, εφόσον επηρεάζεστε από τον Άρη - Κρόνο και Πλούτωνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε ελεύθερη βούληση, βάζοντας στην άκρη ότι σας είναι βάρος.

ΛΕΩΝ

Ξεκινά μία περίοδος αρκετά καλή σε οικονομικά θέματα και σίγουρα θα έχετε να κερδίσετε με οποιονδήποτε τρόπο από τις συναλλαγές σας με τους άλλους. Για σας, που το Καλοκαίρι έως τώρα σας άφησε με μία πικρή γεύση, σας επιφυλάσσει στο τελείωμα του μία αναπάντεχη συναισθηματική αλλαγή. Διεκδικήστε και κερδίστε αυτό που σας αξίζει, σίγουρα το σύμπαν θα σας το χαρίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας του πρώτου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία δυνατή χρονιά, σε ευκαιρίες επαγγελματικές και συναισθηματικές. Μπορεί επίσης να αρχίσετε σταδιακά να αλλάζετε κάποια πράγματα που σας ενοχλούσαν ή να απομακρύνεστε σταδιακά από [συγγενικά] πρόσωπα που θεωρείτε ότι είναι [ξένα σώματα] για σας. Στο τέλος της εβδομάδος, θα έχετε να σκεφτείτε για το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής.

ΖΥΓΟΣ

Μία επίσης δύσκολη περίοδος για σας, που όμως θα μπορείτε εύκολα να την αντιμετωπίσετε αν κατανοήσετε γιατί γίνονται όλα αυτά στην ζωή σας και γιατί τώρα. Ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε, βλέποντας τους συνεργάτες ή τους [άλλους], να μην δέχονται πολύ εύκολα τις απόψεις σας και κάθε τι που σας χαρακτηρίζει. Κάντε ένα διάλειμμα και δείτε για λίγο την ζωή σας από μακριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, οι καταστάσεις γύρω σας τρέχουν με μία υπερβολική ταχύτητα και μάλλον σας βρίσκουν απροετοίμαστους στο να αντιδράσετε. Όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, η προσωπική σας ζωή θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και θα υπάρξουν σίγουρα ανατροπές που δεν τις έχετε υπολογίσει. Όσο για σας του τρίτου δεκαημέρου, αποφύγετε τώρα να κάνετε ανοιχτές συζητήσεις με τους άλλους, γιατί μάλλον θα βγείτε χαμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με έντονα συναισθήματα, ίσως και κάποιες εκρήξεις ζήλιας θα περάσει αυτή η εβδομάδα, βάζοντας μία ένταση στην ζωή σας, που είναι άδικη και ψυχοφθόρα. Για όσους από σας θέλετε να κάνετε την προσωπική σας ζωή πιο ξεκάθαρη αυτό το χρονικό διάστημα, μάλλον δεν ευνοήστε αρκετά από το σύμπαν, οπότε και το πιο καλό είναι να περιμένετε λίγο καιρό ακόμη. Μην αφήσετε να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά, αλλά και υλικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, ιδίως του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα συνεχίζουν να είναι κάπως περίεργα, εφόσον δεν σας βοηθά το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης, με Κρόνο και Πλούτωνα. Έτσι θα πρέπει και αυτή την εβδομάδα να είστε αρκετά προσεκτικοί με τα πρόσωπα της οικογένειας σας, αλλά και με τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Έχετε ακόμη βάρη από το παρελθόν που δεν λένε να σας αφήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, τα γεγονότα αυτή την εβδομάδα θα κυλήσουν αρκετά περίεργα, κυρίως αν θα πρέπει να ταξιδέψετε ή να έρθετε σε επαφή με άτομα από το περιβάλλον σας. Κάτι θα παρουσιαστεί και θα σας εκνευρίσει, ενώ θα πρέπει να σταθεροποιήσετε την επαγγελματική σας θέση, γιατί θα υπάρξουν πρόσωπα που εποφθαλμιούν από καιρό την δική σας θέση και θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η προσωπική σας ζωή αρχίζει σιγά - σιγά και γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, ενώ θα υπάρξει και μία ευχάριστη έκπληξη αυτές τις μέρες. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, η συμβουλή μου είναι να μην γίνεστε ευκολόπιστοι σε άτομα που [θέλουν] πάντα κάτι από εσάς. Αν λοιπόν δεν έχετε αντιστάσεις σε χρήματα και συναισθήματα, πολύ πιθανόν να πέσετε θύμα απάτης. Ένα ταξιδάκι θα σας ανανεώσει αρκετά.