Αστρολογικές προβλέψεις 24-30/5: Το παρελθόν επανέρχεται για να επιβεβαιώσει κάτι

2020-05-25

Αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα 24-30/5: Το παρελθόν επανέρχεται για να επιβεβαιώσει κάτι.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Πολλά προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα βάλετε νέα δεδομένα στα ζητήματα της οικογένειας σας. Επίσης θα έρθει κάποια οικονομική βοήθεια, από πηγές που δεν περιμένατε, βάζοντας σειρά σε εκκρεμότητες που το περασμένο διάστημα σας ήταν αδύνατον να τακτοποιήσετε. Η οργάνωση βέβαια είναι αναμφίβολα απαραίτητο, στο να την υιοθετήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για κάθε σας μετακίνηση, σπουδή και κάθε είδους πνευματική εργασία και ενασχόληση. Καλό είναι να ανανεώσετε την καθημερινότητα σας, με μικρούς περιπάτους που θα σας κάνουν αρκετά καλό στην ψυχική σας υγεία. Θα πρέπει επίσης να μάθετε να ζείτε από εδώ και πέρα, με τις αλλαγές και κάθε είδους νέες κατατάσσεις, που αφορούν όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα βρεθείτε πολύ κοντά σε οριστικές λύσεις, για ένα πολύ σημαντικό σας πρόβλημα. Ίσως επίσης θα αναθεωρήσετε μία προσωπική σας επιλογή, η οποία δεν σας ταιριάζει καθόλου. Επίσης, θα υπάρξει αρκετή τύχη σε θέματα οικονομικά, γι αυτό τον λόγο μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, ούτε επίσης να απομακρύνετε άτομα που σας αγαπούν και θέλουν να σας βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις μέρες αυτές θα υπάρξει μία πολύ καλή ευκαιρία, στο να κάνετε μία εξαιρετικά φιλόδοξη συμφωνία. Βέβαια θα πρέπει να κρατάτε χαμηλούς τόνους και να μην αφήσετε τον εγωισμό να σας κυριεύσει. Οι συνεργασίες θα είναι πολύ σημαντικές αυτή την περίοδο και ίσως να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας βοηθήσει ουσιαστικά σε μία υπόθεση σας. Η συναισθηματική σας ζωή, θα έχει κάτι από μυστήριο.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες των πρώτων ημερών τα θέματα είναι αρκετά πολύπλοκα, οπότε και θα πρέπει να δυναμώσετε αρκετά τις αντοχές σας, για να ανταπεξέλθετε σε ότι είναι ικανό να σας αποδυναμώσει. Από τις 29/5, θα υπάρξει μία περίοδος, όπου η επικοινωνία θα παίξει έναν βασικό ρόλο στην καθημερινότητα σας, αλλά και στην οικονομική σας κατάσταση. Μυστικές συμφωνίες και λόγια με πρόσωπα που δεν γνωρίζετε καλά, θα πρέπει να αποφύγετε έως τις 4/8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η εβδομάδα αυτή θα είναι σίγουρα περισσότερο κοινωνική και σας βρίσκει να ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας, αρκετά έντονα. Μετά την Πέμπτη, θα βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και θα γνωρίσετε άτομα που θα έχετε κοινούς προορισμούς και ίσως κοινά ενδιαφέροντα. Οι γεννημένοι από 30/8 έως 4/9, θα έχετε αρκετά άλυτα θέματα με τον-την σύντροφό σας, αλλά και νομικές υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αυτές τις μέρες, θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά σε θέματα σπουδών και νομικών υποθέσεων. Κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών, έως την Πέμπτη, θα καθορίσετε πολλά θέματα που είχαν μία αναβλητικότητα κατά το παρελθόν. Ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων, θέλει να σας επισημάνει ότι πολλές καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο, δεν είναι και τόσο ήρεμες και χρειάζεται αρκετή σκέψη και σύνεση, ώστε να μην παρεκτραπείτε με κάποια πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, ο πλανήτης Ουρανός απέναντι από το δικό σας δεκαήμερο, σας κάνει αρκετά επαναστατικούς και η προσωπική σας ζωή συνεχίζει να δέχεται κάποιες αλλαγές που είτε τις θέλετε είτε όχι, αυτές θα συμβούν. Μετά την Πέμπτη, ο Ερμής θα προχωρήσει στο ζώδιο του Καρκίνου, βάζοντας προτεραιότητα στις πνευματικές εργασίες, τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης βρίσκεται αυτή την περίοδο στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι που σας ταλαιπωρεί αρκετά και σας αφαιρεί την ενέργεια. Επίσης θα υπάρχει μία ανισορροπία με την οικογένεια σας και γενικότερα με καταστάσεις που θεωρείτε [βάση] στην ζωή σας. Οι ευθύνες που έχετε επωμιστεί έχουν αρχίσει και σας κουράζουν και αυτό το βγάζετε με μία νευρικότητα απέναντι των άλλων. Όσο για την Αφροδίτη ανάδρομη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, θα σας φέρει πρόσωπα από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολλές και σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, ενώ θα [ξεκολλήσετε] από το παρελθόν που σας έχει αφήσει κατάλοιπα από σκοτεινά συναισθήματα. Στην προσωπική ζωή από την Πέμπτη θα υπάρξει μία τάση υπερβολής, κυρίως σε λόγια και υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε στο μέλλον να τηρήσετε. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε ανάδρομη πορεία, ανοίγει την πόρτα σε παλιές επαγγελματικές επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε την προσοχή και την ενέργεια σας στραμμένη σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Βέβαια η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους, θα φροντίσει να σας γυρίσει στο παρελθόν, με πρόσωπα που είτε έπαιξαν σημαντικό ρόλο ή όχι, θα σας επιβεβαιώνουν ότι τους έχετε μείνει στην σκέψη και γιατί όχι στην καρδιά τους. Η δημιουργικότητα σας θα είναι έντονη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, θα σας προκαλέσει έκρηξη συναισθημάτων. Θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργήσετε αντιπάθειες και ανταγωνισμούς στο περιβάλλον σας, όπου δεν θα είναι καλό για σας και την ισορροπία των σχέσεων σας. Αποφύγετε τα καυστικά λόγια και μην τολμάτε πράγματα που θα προκαλέσουν ένταση και αμφισβήτηση. Πολύ πιθανόν να πάρετε μία ικανοποίηση από τα παιδιά σας, αν είστε γονείς.