Αστρολογικές προβλέψεις 24/10: Η Σελήνη σήμερα ευνοεί τους, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους

2019-10-24

Η Σελήνη σήμερα ευνοεί τους, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ καλή μέρα για να φροντίσετε τα οικονομικά σας και να κάνετε επενδύσεις που θα έχουν κάποια πολύ καλή πορεία. Φροντίστε να είστε όσο γίνεται πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν κάποια πολύ καλά γεγονότα, που ίσως να συμβούν τελείως αναπάντεχα. Η προσωπική σας ζωή θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο και ίσως να κερδίσετε την εύνοια κάποιου προσώπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προωθούνται οικογενειακά θέματα και πολύ πιθανόν να προκύψουν σήμερα και ζητήματα ακίνητης περιουσίας, κάτι που με ευκολία θα τακτοποιήσετε, εφόσον θα έχετε την τύχη με το μέρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μία πολύ σημαντική μέρα που θα ευνοηθούν οι σχέσεις σας με τους άλλους. Συζητήσεις και συμφωνίες θα γίνουν από πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, ακόμη και αν δεν είστε απόλυτα έτοιμοι για αυτό.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο της Παρθένου, θα έχετε την προσοχή σας στραμμένη στα οικονομικά σας. Πολύ πιθανόν ένα γύρισμα της τύχης, να σας φέρει αρκετά χρήματα, από εκεί που δεν περιμένατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη από σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει πολύ καλή τύχη και ίσως να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες που υπήρχαν από το παρελθόν. Φροντίστε να κάνετε πράματα που θα έχουν σχέση με συμφωνίες και νέα δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, θα αναζητήσετε τις αλήθειες μέσα από καταστάσεις καλά κριμένες. Η τύχη θα σας ευνοήσει να κάνετε αυτό που θέλετε, ενώ ένα πρόβλημα υγείας θα πάει πολύ καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχέσεις και πρόσωπα αγαπημένα, θα έχουν σήμερα την τιμητική τους, Αλλά μέσα στο καλό συναισθηματικό κλίμα μην ξεχνάτε ότι ο Άρης στον δωδέκατο τομέα σας, αναπαράγει κρυφές και επικίνδυνες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα φροντίσει για την επαγγελματική σας αναζήτηση, εφόσον αν βρίσκεστε σε περίοδο αναζήτησης εργασίας, θα είναι πολύ πιθανόν σήμερα να βρεθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο της Παρθένου, θα ανανεώσει πολλά από εκείνα που είχατε εγκαταλείψει λόγο συνθηκών, όπως μία πνευματική εργασία, ένα σχέδιο σας, ή μία οικονομική συμφωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη σε πολύ αρμονική όψη με τον πλανήτη κυρίαρχο του ζωδίου σας, θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες σε οικονομικά θέματα, ακόμη και σε υποθέσεις που αφορούν και τρίτα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ 

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θέλει να σας χαρίσει μία καλή συναισθηματική μέρα, με απρόοπτα που θα σας γεμίσουν χαρά. Ίσως επίσης να συναντήσετε τυχαία ένα πολύ σημαντικό για σας πρόσωπο.