Αστρολογικές προβλέψεις 22/10: Θα υπάρξει αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια σε κάθε νέο επιχείρημα

2019-10-22

Θα υπάρξει αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια σε κάθε νέο επιχείρημα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και θα μπορέσετε να κάνετε ιδιαίτερα πράγματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσέξτε όταν παίρνετε αποφάσεις, μην υπερεκτιμάτε κάποια πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν οικογενειακά θέματα, που σίγουρα θα πάνε πολύ καλά. Μην αφήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να αμφιβάλουν για τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή επικοινωνία σήμερα θα έχετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πολύ πιθανόν να συμβούν γεγονότα που θα σας δώσουν χαρά. Ένα ταξίδι θα προγραμματίσετε το επόμενο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως τα οικονομικά σας σήμερα να βρίσκονται σε μία ρευστή κατάσταση και θα κάνετε κάποιες κινήσεις που μάλλον είναι αρκετά επικίνδυνες. Φροντίστε να είστε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα φροντίσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, αλλά και θα έχετε την τάση να βρεθείτε κοντά με τις χαρές της ζωής. Ένα ταξίδι είναι πολύ πιθανόν να γίνει σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα είναι μία μέρα αποκαλύψεων και καλών γεγονότων, μετά από μία περίοδο που κάπου είχατε λυγίσει ψυχολογικά. Καλό είναι να ξεφορτωθείτε ότι σας έχει πιέσει το τελευταίο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, βοηθά πάρα πολύ τις σχέσεις σας και κυρίως με τα φιλικά σας πρόσωπα. Μπορεί επίσης να βρεθείτε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση ενός στόχου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποδεχτείτε κοινωνικές προσκλήσεις και κάνετε την μέρα σας πιο γλυκιά. Ο Άρης ενεργοποιεί την εσωτερική σας δύναμη και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι από μία κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ καλή μέρα η Τρίτη για εσάς, εφόσον θα πρέπει να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και όχι μόνο. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα στηρίξουν μία σας προσπάθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σας σήμερα θα σας απασχολήσουν, αλλά σίγουρα θα είναι όλα ελεγχόμενα. Φροντίστε ένα επαγγελματικό θέμα, που αφορά μία πρόταση που θα σας γίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας, ή ένα πολύ δικό σας πρόσωπο. Φροντίστε α υπάρχει ηρεμία σε κάθε σας εκδήλωση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εργασία σήμερα θα σας αποσπάσει αρκετό χρόνο, ακόμη και από τον λίγο ελεύθερο που θα έχετε. Φροντίστε να μην κάνετε απρόσεκτες αγορές, που θα σας στεναχωρήσουν αργότερα.