Αστρολογικές προβλέψεις 21-27/6: Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο δημιουργεί συναισθηματικές αποστάσεις

2020-06-21

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο, σήμερα 21/6, δημιουργεί συναισθηματικές αποστάσεις

ΚΡΙΟΣ

Εσείς οι Κριοί των πρώτων ημερών, θα νιώσετε αποκομμένοι από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ή από αγαπημένα σας πρόσωπα, όπου πολλές φορές οι αιτία θα βρίσκεται σε καταστάσεις από το παρελθόν. Το παρασκήνιο είναι ακόμη έντονο και θα πρέπει να απομακρυνθείτε από πρόσωπα, που σας ζημιώνουν ηθικά και συναισθηματικά. Πολύ πιθανόν να πάρετε αποφάσεις που θα σας ωριμάσουν και θα δείτε καλά αποτελέσματα, σε βάθος χρόνου.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, θα έχετε μία έντονη επιθυμία να αλλάξετε κάποια πράγματα, να μετακινηθείτε και να επικοινωνήσετε περισσότερο με τους άλλους. Βέβαια όλα αυτά δεν θα συμβαίνουν με τους καλύτερους οιωνούς και μάλλον θα αναγκαστείτε να απορρίψετε πρόσωπα από το περιβάλλον σας, γιατί πιθανόν σας έχουν απογοητεύσει με την συμπεριφορά τους. Φροντίστε να μην εκτεθείτε στο φιλικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη του Ήλιου στις 21/6, στο ζώδιο του Καρκίνου, επικεντρώνεται στα συναισθήματα σας, αλλά και στις οικονομικές σας υποθέσεις. Να είστε πολύ προσεκτικοί με την διαχείριση των χρημάτων σας, ενώ θα προκύψουν δυσκολίες, σε αγορές και πωλήσεις. Η προσωπική σας ζωή δεν είναι απόλυτα ήρεμη αυτή την περίοδο και καλό είναι να μην πάρετε αποφάσεις, που μπορεί αργότερα να σας απογοητεύσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ηλιακή αυτή έκλειψη στις 21/6, πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, όπου και επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου. Η στάση που θα έχετε αυτό το διάστημα απέναντι στην ζωή σας, θα είναι δομημένη με κάποιους φόβους που ίσως αναίτια νιώθετε. Πολύ πιθανόν να πάρετε κάποιες αποστάσεις από αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονται στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αυτή η περίοδος θα αποτελέσει για πολλούς από εσάς, καθοριστική σε προσωπικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη του Ηλίου στις 21/6, επηρεάζει ένα πολύ ευαίσθητο τομέα της ζωής σας, τον δωδέκατο οίκο, που μπορεί να παρουσιάσει ψυχολογικές μεταπτώσεις, λόγο κακών σχέσεων με άτομα που συνεργάζεστε, ή εργάζεστε στον ίδιο χώρο. Τα συναισθήματα που θα σας κυριεύουν αυτή την περίοδο, θα είναι υπερβολικά και κάποιες φορές δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και σε ότι έχει συμβεί κατά το πολύ κοντινό παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φιλίες και στόχοι βρίσκονται στο επίκεντρο της έκλειψης του Ηλίου στον Καρκίνο, στις 21/6. Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε ποιόν δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε και ποιοι θα είναι οι συνοδοιπόροι σας. Αυτό δεν είναι μία εύκολη διαδικασία, γιατί θα επηρεαστεί η καθημερινότητα σας και θα πρέπει να είστε δυνατοί και να μην εγκαταλείψετε αυτά που θεωρείτε πλέον αναπόσπαστα κομμάτια σας, είτε είναι πρόσωπα, είτε είναι σκέψεις για το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η έκλειψη Ηλίου, στον Καρκίνο, επηρεάζει την επαγγελματική σας ζωή, αλλά και την γενικότερη εικόνα που έχετε, στο κοινωνικό περιβάλλον που ζείτε. Οι αποφάσεις που πήρατε κατά το παρελθόν θα σας δείξουν το πόσο σωστά είχατε πράξει, γιατί καλείστε τώρα να αντιμετωπίσετε αυτό που εσείς δημιουργήσατε. Οι εντάσεις αυτή την περίοδο, μάλλον θα περιπλέξουν τις καταστάσεις και δεν θα βοηθήσουν πουθενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη του Ηλίου για σας, σημαίνει μία σημαντική ενασχόληση σας με σπουδές, ταξίδια, και νομικές υποθέσεις, που για ένα χρονικό διάστημα θα σας απομακρύνει από πρόσωπα που τυχόν να σας αποσυντονίζουν πνευματικά. Η σκληρή δουλειά είναι το γνώρισμα αυτών των ημερών, με κάποια πρόσωπα να σας υπενθυμίζουν τους στόχους σας και την σκληρή εργασία που έχετε να κάνετε για να φτάσετε στο αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την περίοδο θα έχετε να αντιμετωπίσετε φόβους και ανασφάλειες και καλείστε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέπτεστε. Γίνετε πιο ρεαλιστές και απαλλαγείτε από πρόσωπα που σας κάνουν να νιώθετε καταπίεση και εξαναγκασμό. Με προσπάθεια θα πετύχετε πολλά πράγματα, αρκεί να μην αφήσετε να σας καθοδηγούν τα συναισθήματα και οι εμμονές σας. Προσοχή επίσης να δώσετε σε οικονομικά αλισβερίσια με άλλα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα έχετε να αντιμετωπίσετε έντονες προκλήσεις, που αφορούν, συνεργασίες και συντροφικές σχέσεις. Τα συναισθήματα απέναντι στο ταίρι σας, θα περάσουν από πολλές διακυμάνσεις και αυτό σαν γεγονός θα σας κάνει να καταλάβετε πόσο δυνατή στο χρόνο μπορεί να είναι αυτή σας η επιλογή. Επίσης μην αφήσετε τις μεταβολές της διάθεσης σας, να γίνουν τροχοπέδη σε κάθε καλό που έρχεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαγγελματική σας ζωή θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, βάζοντας στην άκρη πολλά άλλα θέματα που αυτή την στιγμή θα συρρικνωθούν στην σκέψη σας. Αν καταβάλετε σκληρή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων σας, να ξέρετε ότι τίποτα δεν θα είναι ικανό να μπει εμπόδιο σε ότι πραγματικά ποθείτε. Η αναγνώριση από τους άλλους για ότι κάνετε, θα έρθει μετά από την δική σας αποφασιστικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη του Ηλίου στον Καρκίνο, θα σας ενδυναμώσει συναισθηματικά και οι αποφάσεις σας για την προσωπική σας ζωή, θα έχουν μία καλή πορεία, αν πραγματικά αυτό επιθυμείτε. Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε είναι, ότι θα έρθουν στην επιφάνεια γεγονότα από το παρελθόν, πρόσωπα που σας είχαν πληγώσει και θα πρέπει να διαχειριστείτε με δύναμη αυτό που τα χαρακτηρίζει. Να έχετε αντιστάσεις ακόμη και σε κάποιες [αποτυχίες] που μπορεί να προέλθουν από τα παιδιά σας, αν είστε γονείς.