Αστρολογικές προβλέψεις 18/11: Οι συναισθηματικές αναστατώσεις θα είναι το γνώρισμα της ημέρας

2019-11-18

Οι συναισθηματικές αναστατώσεις θα είναι το γνώρισμα της ημέρας.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Μία μέρα με έντονο το στοιχείο του αυθόρμητου, αλλά και της ανατροπής. Οι συναισθηματικές σχέσεις θα υποβληθούν σε κάποιες δυσκολίες, που μοιραία αν δεν υπάρξει η δεύτερη σκέψη, θα ακολουθήσουν εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα προσπαθήσετε να κρατήσετε ισορροπίες σήμερα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά δυστυχώς δεν θα σας είναι εύκολο. Η κυκλοθυμία σας θα είναι έντονη και αυτό δεν θα βοηθήσει να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με κοντινά σας πρόσωπα. Θέματα από το παρελθόν, θα έχουν ένταση και θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με ευελιξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα, οπότε και θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που σας δημιουργούν άγχος. Κάποιες ανασφάλειες σας, θα γίνουν η αιτία να μην κάνετε σωστή διαχείριση κάποιων πραγμάτων.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, δέχεται την δύσκολη όψη από τον Ουρανό, όπου και σας κάνει να ανησυχείτε για την κοινωνική και προσωπική σας ζωή. Μην γίνεστε εγωκεντρικοί και μην αγνοείτε τα θέλω των αγαπημένων σας προσώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα, όπου και σταδιακά μπαίνετε σε μία περίοδο εσωστρέφειας, όπου οι σκέψεις γίνονται έντονα αρνητικές και πληγώνεστε. Οι σχέσεις θα έχουν διακυμάνσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη περνά στον Λέοντα, βάζοντας ζωηράδα στις φιλικές σας σχέσεις. Ίσως επίσης να προσπαθήσουν να σας βοηθήσουν άτομα από το περιβάλλον σας, σε θέματα που αφορούν την οικονομικές σας δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σήμερα θα σας απασχολήσουν έντονα και πολύ πιθανόν να απομακρυνθείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, βάζοντας στο πρόγραμμα σας μόνο τις κοινωνικές σας δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, θα βοηθήσει ουσιαστικά να ανοίξετε τα φτερά σας σε κάποια θέματα, που αφορούν, σπουδές, επαφές με το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις, Θέματα επίσης από το παρελθόν, δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν έντονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας δημιουργήσει ανασφάλειες σε οικονομικά ζητήματα. Η καλή συνεννόηση με άλλα άτομα, μάλλον είναι ένας πόθος σας που δεν θα πραγματοποιηθεί, οπότε προχωρήστε με σύνεση και ηρεμία την μέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δίνει έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μην καταπιέζεστε για να είναι κάποιοι καλά, ή να εγκλωβίζεστε σε καταστάσεις που δε σας ταιριάζουν ουσιαστικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα, θα έχει το ενδιαφέρον σας στραμμένο κυρίως, στην καθημερινότητα σας και στις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε σήμερα τις εκρήξεις θυμού και την γκρίνια, γιατί δεν θα υπάρξει κανένα καλό αποτέλεσμα.