Αστρολογικές προβλέψεις 18/10: Τα συναισθήματα είναι ανεξέλεγκτα για τα ζώδια των Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων

2019-10-18

Τα συναισθήματα είναι ανεξέλεγκτα για τα ζώδια των Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων, του δευτέρου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες παρεμβολές από πρόσωπα που δεν θα πρέπει να ανακατεύονται στην προσωπική σας ζωή. Κρατήστε αντιστάσεις και μην εμπιστεύεστε τους άλλους για τίποτα σπουδαίο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα υπάρξει μία ρευστή κατάσταση στα οικονομικά σας, κάτι που θα σας δημιουργήσει για λίγο κάποιες ανασφάλειες και δυστυχώς θα σκεφτείτε λύσεις που δεν θα σας ευνοήσουν μακροπρόθεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα αντιμετωπίσει μία αρκετά δύσκολη όψη με τον πλανήτη Ποσειδώνα, οπότε και θα χάσετε για λίγο την αυτοκυριαρχία σας, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε πριν αποφασίσετε το οτιδήποτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην φθαρείτε σήμερα κάνοντας τον [ψυχολόγο] σε πρόσωπα που θα θελήσουν να αποσπάσουν από σας τον χρόνο και την ενέργειά σας. Πολύ πιθανόν να μην πρέπει να προγραμματίσετε σήμερα καμία σας μετακίνηση.

ΛΕΩΝ

Σήμερα για κάποιους λόγους δεν θα μπορέσετε να έχετε ξεκάθαρη άποψη για τα θέματα που σας απασχολούν. Φροντίστε να μην επενδύσετε υλικά, αλλά ούτε συναισθηματικά και απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν είναι ξεκάθαρα μαζί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε από τους πολύ ευνοημένους, ακόμη και σε μέρες σας και αυτές, που κάποια πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα στα βασικά θέματα που σας απασχολούν. Όλα για σας θα κλείσουν εις όφελος σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να βρείτε κάτι θετικό να σκεφτείτε, ακόμη και αν κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στην καθημερινότητα σας, δεν συμπεριφέρονται με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως είναι μία δύσκολη μέρα για την προσωπική σας ζωή, αλλά μην ξεχνάτε ότι μπορούν όλα να αλλάξουν με καλό χειρισμό των καταστάσεων από την πλευρά σας. Μην αφήσετε τα συναισθήματα σας, να σας αποπροσανατολίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, συνεχίζει να σας κατευθύνει σε προσωπικά θέματα που έχετε ανάγκη να λύσετε. Μπορεί να υπάρξουν ασάφειες, από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μάλλον κάποιοι από εσάς, θα έχετε σήμερα την τάση της αυτοκριτικής. Θα καταλάβετε κάποια λάθη σας και σίγουρα θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που σας δένουν συναισθηματικοί δεσμοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να ανασυνταχτείτε και να αναζητήσετε κάποιες λύσεις σε προσωπικό κυρίως επίπεδο. Μην αφήσετε κάποια πρόσωπα να σας αποπροσανατολίσουν με εκείνα που πρόκειται να σας πουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, δεν έχει για σας την καλύτερη ενέργεια, οπότε και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα και αβίαστα, ώστε να κάνετε το καλύτερο που μπορεί να γίνει, σε μέρα που όλα σας αποπροσανατολίζουν.