Αστρολογικές προβλέψεις 17-23/8: Ένα καλοκαιρινό χαμόγελο μας χαρίζει αυτή η εβδομάδα

2020-08-18

Αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα 17 έως 23 Αυγούστου: Ένα καλοκαιρινό χαμόγελο μας χαρίζει αυτή η εβδομάδα!

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, οι μέρες αυτές θα είναι αρκετά ικανοποιητικές σε προσωπικό επίπεδο, αλλά δεν θα λείπουν οι έγνοιες στον επαγγελματικό τομέα. Για όλους τους Κριούς ανεξαρτήτου ημερομηνίας που έχετε γεννηθεί, η εβδομάδα αυτή θα αποδειχθεί πολύ καλή στο να βάλετε μία τάξη σε καθημερινές σας εκκρεμότητες. Οι μικρές μετακινήσεις θα σας βοηθήσουν να ξεκουραστείτε και να χαρείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι κυρίως του πρώτου και αρχές δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία αρκετά ευχάριστη περίοδο γεμάτη με ταξιδάκια και νέες γνωριμίες. Το φλερτ και η καλή επικοινωνία με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα κορυφωθεί κοντά στην Τετάρτη, όπου και θα νιώσετε συναισθηματική πληρότητα. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, είναι μία καλή ένδειξη ισορροπίας, σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στις 19/8 στο ζώδιο του Λέοντα, είναι μία καλή Σελήνη για σας, εφόσον σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο, να ταξιδέψετε και να βγείτε από την ηθελημένη ή όχι απομόνωση των προηγούμενων μηνών. Επίσης για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξει εύνοια σε συμφωνίες, σπουδές και γενικά πνευματικές ενασχολήσεις. Πολύ πιθανόν μία νέα γνωριμία να παίξει σημαντικό ρόλο το επόμενο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη ακόμη στο δικό σας ζώδιο, βοηθά τις προσωπικές σας επιδιώξεις και γλυκαίνει την καθημερινότητα σας, κυρίως σε εσάς που ανήκετε στα δύο πρώτα δεκαήμερα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, στις 19/8, θα φέρει μία ευνοϊκή περίοδο σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Όμως μην ξεχνάτε ότι τα προβλήματα που ακόμη υπάρχουν στα επαγγελματικά σας, έχουν αρκετή δύναμη, για να σας χαλάσουν το όμορφο καλοκαιρινό κλίμα.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη αυτής της εβδομάδας επηρεάζει το δικό σας ζώδιο και κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου, όπου και πραγματοποιείται στις 19/8. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν για να κάνετε μικρές αποδράσεις και να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που πραγματικά βρίσκονται στο πλάι σας. Αυτή την περίοδο να επωφεληθείτε από τις νέες επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις, που θα παρουσιαστούν και θα σας δημιουργήσουν νέες προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, θα επενεργήσει με θετικό τρόπο, αλλά μέσα από μία εσωτερική διαδικασία. Θα μπορέσετε λοιπόν να κατανοήσετε τα θετικά και τα αρνητικά της ζωής σας, που εμπεριέχονται πρόσωπα και καταστάσεις. Τα ταξίδια και οι μικρές μετακινήσεις, αναμφίβολα θα παίξουν θετικό ρόλο στην ψυχολογία σας και πρέπει να ανοίξετε τα φτερά σας σε κάθε τι που σας δίνει χαρά.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, στις 19/8, βοηθά την προσωπική σας ζωή και την εξέλιξη της, αλλά δεν αφήνει την ηρεμία, να έχει πρωταρχικό ρόλο στις σχέσεις σας με τους άλλους. Η αυτοσυγκράτηση σε κάθε πρόκληση που θα παρουσιαστεί, ακόμη και αν νιώθετε ότι αδικείστε, θα βοηθήσει, στο να μην εμπλακείτε σε καβγάδες και λόγια, που η έκβαση τους θα είναι επιζήμια για σας, εφόσον θα είστε εκτεθειμένοι σε κινδύνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κοινωνική ζωή γίνεται έντονη αυτή την περίοδο, εφόσον η Νέα Σελήνη θα βρεθεί στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας στις 19/8. Ακόμη και οι νέες γνωριμίες αυτή την περίοδο, θα βοηθήσουν σημαντικά την άνοδό σας, στην επαγγελματική και κοινωνική σας προβολή. Είστε σε μία περίοδο πολλών εξελίξεων, που πολύ σύντομα θα καταλάβετε την σπουδαιότητα της. Όσο για την προσωπική σας ζωή, αναμφίβολα θα πετάξετε από πάνω σας, ότι δεν σας αντιπροσωπεύει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, στις 19/8, είναι για σας μία καλή ευκαιρία να απολαύσετε το τελευταίο μέρος του Καλοκαιριού. Ιδίως για εσάς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, οι ευκαιρίες για να ζήσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι αρκετές. Για σας τους αδέσμευτους, οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο, θα είναι αρκετές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 και εσείς οι ταλαιπωρημένοι Αιγόκεροι θα θελήσετε να φύγετε για λίγο μακριά από την πίεση των ημερών. Στην προσωπική σας ζωή θα κάνετε τις επαναστατικές σας κινήσεις, μιας και για αρκετό καιρό έχετε υποστεί μία κακή συμπεριφορά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από τις 20/8, ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου, όπως επίσης και στις 23/8 ο Ήλιος, βάζει μία θετική πινελιά στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον τομέα των σχέσεων σας, θα σας δώσει μία περίοδο αρκετά ικανοποιητική στα θέματα των προσωπικών σας εξελίξεων. Για τους περισσότερους από σας θα υπάρξουν νέα δεδομένα στην συναισθηματική σας ζωή και θα προχωρήσετε σε ουσιαστικότερες σκέψεις και αποφάσεις για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σε περίπτωση που υπήρξαν κάποιες εντάσεις με κάποια πρόσωπα, θα βιώσετε μία περίοδο, ηρεμίας και συμφιλίωσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, αυτή η περίοδος είναι αρκετά θετική, κυρίως σε προσωπικά θέματα, εφόσον η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, στέλνει θετικότατη επιρροή σε σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα κάνει την καθημερινότητα σας πιο ενδιαφέρουσα και σίγουρα θα υπάρξουν και οικονομικές εξελίξεις που θα βοηθήσουν περισσότερο την καθημερινότητα σας. Ο Ήλιος και ο Ερμής μέχρι το τέλος της εβδομάδας παίρνουν μία σημαντική θέση στο ωροσκόπιο σας.