Αστρολογικές προβλέψεις 18/12: Η Σελήνη στην Παρθένο βοηθά να αναδιοργανωθούν οι καταστάσεις...

2019-12-18

Η Σελήνη στην Παρθένο βοηθά να αναδιοργανωθούν οι καταστάσεις...

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Με πολύ σοβαρότητα κοιτάζετε το κάθε τι που σας αφορά. Μπορεί να κόψετε μία συνήθεια κακή, που σας δημιουργεί προβλήματα υγείας. Οι σχέσεις σας σήμερα μάλλον λειτουργούν αδιάφορα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε θετικά γεγονότα που σχεδόν θα σας βγάλουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Η ζωή σας γίνεται πιο κοινωνική και θέλετε πολλά πράγματα να τα πετύχετε το συντομότερο δυνατόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία πολύ θετική μέρα για κάθε γεγονός που σας αφορά. Η οικογένεια μπορεί να σας γεμίσει με πολύ χαρά, όπως επίσης να βάλετε σειρά σε κάθε κατάσταση που χρειάζεται την λύση της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις βελτιώνονται, ακόμη και αν υπήρχαν πολλά θέματα που δεν σας έχουν αφήσει περιθώριο να δείτε την καλή τους πλευρά. Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως η επικοινωνία, να σας φέρει πιο κοντά με τον άνθρωπό σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, σας κάνει να υπολογίζετε τα πράγματα και να διασφαλίζετε τα κεκτημένα σας. Οι σχέσεις γίνονται περισσότερο ξεκάθαρες και ενδιαφέρουσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και σήμερα η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει περισσότερο λαμπερούς και χαρούμενους με τα θέματα που σας περιβάλλουν. Πείτε αντίο στα πρόσωπα που δεν είναι σωστοί απέναντι σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα, που αφορούν συμπεριφορές άλλων προσώπων. Κάποια είδηση, θα σας αναστατώσει και πολύ πιθανόν να ωφεληθείτε αν πιστέψετε στους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα φιλικά σας πρόσωπα. Οι στόχοι σας αν είναι συγκεκριμένοι, και άρτιοι. θα εκπληρώσουν άμεσα κάθε σας επιθυμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φροντίστε σήμερα να σκέφτεστε αρκετά πριν πάρετε την οποιανδήποτε απόφαση. Είναι μία πολύ κρίσιμη μέρα για επαγγελματικούς προσανατολισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, εφόσον θα έχετε πολλά μηνύματα, τηλεφωνήματα, μετακινήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, που θα σας φέρουν χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα αυτή είναι γεμάτη από σκέψεις που αφορούν την διεκδίκηση σας, απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Φροντίστε να βάλετε φρένο στην ζήλια και κάθε έντονο συναίσθημα προς τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Και σήμερα η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί κάθε προϋπόθεση να κάνετε την προσωπική σας ζωή καλύτερη και να έχετε ευκαιρίες σε κάθε συναισθηματική σας επιλογή.