Αστρολογικές προβλέψεις 17/12: Η Σελήνη ευνοεί τα ζώδια της Γης

2019-12-17

Η Σελήνη ευνοεί τα ζώδια της Γης.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θέματα υγείας και εργασίας θα ευνοηθούν πάρα πολύ. Ίσως επίσης γίνουν όλα πάρα πολύ γρήγορα και δείτε ότι πολλά θέματα θα μπουν σε μία καλή σειρά, κυρίως αν εμπλέκονται και οικονομικοί παράγοντες.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ουρανός με τον Δία και την Σελήνη, θα σας δώσει τύχη ανέλπιστη και ίσως θα πρέπει να κάνετε πράγματα που δεν υπάρχουν στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η οικογένεια είναι στις προτεραιότητες σας. Μπορεί να βάλετε στην σειρά κάποιο εορταστικό πρόγραμμα που θέλετε να κάνετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε σήμερα με την καθημερινότητά σας, το περιβάλλον σας και τα πρόσωπα που το αποτελούν. Η επικοινωνία θα σας φέρει πιο κοντά με καταστάσεις αρκετά ευνοϊκές για σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα υπάρξουν οικονομικές υποθέσεις, που θα έχουν πολύ καλή έκβαση. Μην εγκαταλείψετε τις συναισθηματικές επιλογές σας, γιατί είστε στον καλύτερο δρόμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, κάνει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με Δία και Ουρανό, όπου και θα σας κάνει αρκετά τυχερούς με διάφορα θέματα που έχετε αυτή την περίοδο κατά νου.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν μυστικές κινήσεις που θα κάνετε και που θα φανερώσουν την ευελιξία σας σε θέματα οικογενειακά, αλλά και οικονομικά. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και φροντίστε να μην την αφήσετε να φύγει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, θα γνωρίσετε πρόσωπα που θα σας [φροντίσουν] σε κάθε σας επιδίωξη. Ίσως μάλιστα σας γίνει μία πρόταση που πρέπει να την σκεφτείτε σοβαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σας σήμερα θα έχουν μία πολύ καλή τροπή, ακόμη και αν εσείς δεν θα έχετε και μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, λόγο γεγονότων που συνέβησαν κατά το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν αλλαγές σε προσωπικά θέματα, που πιθανόν να σας ταράξουν τα ήσυχα νερά που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Μην αφήσετε τις καταστάσεις που θα συμβούν χωρίς να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να πειραματιστεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και υπάρχει το ενδεχόμενο να σας βοηθήσουν κάποια πρόσωπα στον τομέα αυτό. Ήρθε η στιγμή να φροντίσετε κάθε οικονομική εκκρεμότητα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας κάνει περισσότερο δραστήριους σε προσωπικό επίπεδο. Η τύχη θα έρθει μέσα από ένα ταξίδι, μία μετακίνηση, μία ξαφνική επικοινωνία.