Αστρολογικές προβλέψεις 17/10: Η επικοινωνία αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα και ευνοούνται οι συμφωνίες

2019-10-17

Η επικοινωνία αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα και ευνοούνται οι συμφωνίες.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων από σήμερα, θα βάλει σε εγρήγορση κάποια θέματα που είχατε αφήσει σε αναμονή λόγο πολλών υποχρεώσεων. Μία μετακίνηση σας, η κάποια συζήτηση θα αλλάξει τα δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η Σελήνη αφήνει το δικό σας ζώδιο και προχωρά στο ζώδιο των Διδύμων, όπου και ενεργοποιεί τα θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Μέσα από πληροφορίες που θα σας δοθούν, θα κάνετε σημαντικές συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από σήμερα θα συμβεί μία αλλαγή στην διάθεση σας και θα πρέπει να αφήσετε πίσω κάποιες γκρίζες στιγμές που σας έχουν προβληματίσει. Η προσωπική σας ζωή γίνεται περισσότερο ενεργή και ευχάριστη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα βρεθείτε κοντά σε λύσεις κάποιων παλιών υποθέσεων που σας είχαν προβληματίσει αρκετά. Σίγουρα θα πρέπει να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα σας απαλλάξουν οριστικά από κάποια νομικά τερτίπια που σας ταλαιπωρούν.

ΛΕΩΝ

Θα μπορέσετε σήμερα να ανοίξετε περισσότερο την κοινωνική σας ζωή και να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που μαζί τους έχετε να μοιραστείτε την καθημερινότητα σας. Ένα ταξίδι με αγαπημένο σας πρόσωπο είναι πολύ πιθανό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι τις επόμενες μέρες ακόμη πιο έντονη και πολύ πιθανόν να κάνετε κάτι σημαντικό που θα χαρακτηρίζει την επαγγελματική σας κατάρτιση. Φροντίστε να είστε ευέλικτοι στις αποφάσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Μία αρκετά θετική μέρα, αρκεί να καταλάβετε τον τρόπο που θα δράσετε, για να μην αναλωθείτε σε καταστάσεις που θα σας ροκανίσουν απλά τον χρόνο σας. Ένα συμβόλαιο ή έγγραφο, θα σας απασχολήσει αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά θέματα από σήμερα και τις επόμενες δύο μέρες θα σας απασχολήσουν έντονα, αλλά όχι απαραίτητα με δύσκολο τρόπο. Μην αφήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να έχουν αμφιβολίες για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη από σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα βάλει στις προτεραιότητες σας την προσωπική σας ζωή. Έτσι θα πρέπει να σκεφτείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων, για να μην απομακρυνθείτε από ότι υπάρχει σημαντικό αυτή την στιγμή στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σήμερα περνά στον τομέα που αφορά την εργασία και την υγεία σας. Έτσι φροντίστε να κάνετε πράγματα που θα συμβάλουν στην καλή πορεία μιας επιτυχημένης κίνησης και μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατά πίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα και ίσως να πρέπει να φροντίσετε τον τρόπο επικοινωνίας σας με το αγαπημένο πρόσωπο. Πολλά θέματα έχουν αρχίσει να σας δίνουν θετικά μηνύματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη από σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας φέρει πιο κοντά με τον ένα ή άλλο τρόπο, στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η καλή επικοινωνία θα είναι ότι χρειάζεστε από τους άλλους σήμερα.