Αστρολογικές προβλέψεις 16/12: Η θέση της Σελήνης ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς...

2019-12-16

Η θέση της Σελήνης, ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα, γιατί θα υπάρξουν πρόσωπα που θα βοηθήσουν επιπλέον για κάθε σας προσπάθεια. Ίσως να πάρετε ένα σημαντικό υλικό , ή συναισθηματικό δώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ενδιαφέρον σας σήμερα θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια σας. Θα μπορέσετε να αντιληφθείτε τις προσπάθειες που κάνουν κάποια πρόσωπα για σας, ώστε να βρίσκεστε μαζί τους, σε συναισθηματική ισορροπία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχετε πολλά να κάνετε και οι υποχρεώσεις δεν θα λείψουν από το καθημερινό σας πρόγραμμα. Το περιβάλλον σας, αδέλφια και συγγενείς, θα έχουν ουσιαστική βελτίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εσωτερική σας δύναμη, μπορεί να γίνει [ανυπόμονη] και να μην καταλαβαίνετε τα όρια και τις αποστάσεις που πρέπει να κρατηθούν. Εκφραστείτε με ήρεμο τρόπο τις ανάγκες σας στους άλλους.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει πιο λαμπερούς και καταφέρνετε να πείσετε τους συνομιλητές σας και να τους γοητεύσετε. Η μέρα είναι κατάλληλη για να βρεθείτε πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία μέρα που θα αποζητάτε την ήσυχη και ουσιαστική συντροφιά. Μπορεί επίσης να κάνετε πολλά πράγματα που αφορούν υποχρεώσεις και επαγγελματικές δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι θετικό με κάθε σας επιδίωξη. Οι περισσότερες από τις καταστάσεις που θα βιώσετε σήμερα, θα έχουν μία επιτυχή εξέλιξη στην συναισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν επαγγελματικά θέματα που θα σας ικανοποιήσουν αρκετά. Η προσωπική σας ζωή χρειάζεται καλή διαχείριση και κατανόηση για τις ανάγκες του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα η θέση της Σελήνης, σας δημιουργεί τη αίσθηση μιας ανεμελιάς και χαρούμενης διάθεσης. Αν είστε σε σχέση, θα υπάρξουν κατάλληλες συνθήκες για να πείτε με έναν μοναδικό τρόπο στον σύντροφό σας, ότι τον αγαπάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και θα καταφέρετε να πετύχετε με σχετική ευκολία τους στόχους σας. Ίσως να μην είστε ακόμη έτοιμοι να κάνετε σημαντικά πράγματα στην συναισθηματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχετε κοντά σας πολλά πρόσωπα, που θα σας γεμίσουν με αγάπη και θα πείτε τέλος στις δυσκολίες από το παρελθόν. Οι λύσεις θα έρθουν εύκολα και εσείς νιώθετε σιγουριά.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε πολλούς από τους στόχους σας και επιπλέον οι άλλοι θα δουν σε σας, πολλά από τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας.