Αστρολογικές προβλέψεις 15/11: Η επικοινωνία σήμερα έχει την τιμητική της

2019-11-15

Η επικοινωνία σήμερα, έχει την τιμητική της.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε πάρα πολλά να κάνετε και σίγουρα οι εξελίξεις δεν θα είναι μίζερες. Θα έχετε καλή αντίληψη των πραγμάτων γύρω σας και αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά. Θα ωφεληθείτε επίσης από συγγενικά πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν, όπως επίσης θα προσπαθήσετε να προσαρμόσετε την ζωή σας σε νέα προγράμματα. Η κοινωνικότητα σας θα σας βοηθήσει πάρα πολύ κατά την διάρκεια της μέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει πιο δραστήριους, κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Η διάθεση που θα έχετε σήμερα για επικοινωνία, θα σας κάνει ίσως πολύ περιζήτητους στον κύκλο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα αυτή θέλει περισσότερο προσοχή, σε σχόλια και κουτσομπολιά, που μπορεί να γίνουν εις βάρος σας, ή και το αντίθετο. Οι μυστικές υποθέσεις θα έχουν την τιμητική τους και οι συναναστροφές, θα έχουν καχυποψία.

ΛΕΩΝ

Φιλικά πρόσωπα οδηγούν πολλούς προβληματισμούς σας στην λύση τους. Είναι πολύ σημαντική μέρα για να μιλήσετε σε πρόσωπα που έχουν τους ίδιους στόχους με τους δικούς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, που σίγουρα θα σας κουράσουν με την ποικιλία τους. Οι ευκαιρίες περιμένουν και είναι σίγουρο ότι θα τις υλοποιήσετε σε μικρό χρονικό διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Για σας η μέρα αυτή θα έχει πολλές δυνατότητες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Πολύ πιθανόν να μετακινηθείτε, να ταξιδέψετε και να βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα μπορέσετε να διαχειριστείτε σήμερα ανθρώπους και καταστάσεις, με σχετικά εύκολο τρόπο. Ο προσωπικός τομέας θα σας απασχολήσει, όπως επίσης κάποια χρήματα, που προέρχονται από τον σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη και σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας σπρώξει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και ίσως κάποιες νομικές υποθέσεις μπουν και πάλι στο πρόγραμμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε καταστάσεις από το πουθενά, βάζοντας δύσκολους στόχους, που θα σας ευνοήσουν αργότερα. Οργανώστε το πρόγραμμά σας και βάλτε σειρά σε κάθε θέμα που σας απασχολεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από το συμβατό για σας ζώδιο των Διδύμων, θα σας ωφελήσει και θα μπορέσετε να ανακάμψετε από παλιές υποθέσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Το φλερτ σήμερα και οι θαυμαστές δεν θα λείψουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η οικογενειακή ζωή θα είναι γεμάτη γεγονότα Και σίγουρα θα είστε δραστήριοι σε θέματα που αφορούν ένα ακίνητο. Το πιο πιθανόν είναι ότι σήμερα θα αρνηθείτε κάποιες προτάσεις για έξοδο, γιατί σας γεμίζει η θαλπωρή του σπιτιού σας.