Αστρολογικές προβλέψεις 15/10: Θα υπάρξουν αναστατώσεις και κακή ψυχολογία

2019-10-15

Θα υπάρξουν αναστατώσεις και κακή ψυχολογία, κυρίως στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, των πρώτων ημερών.

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει σήμερα να προσέξετε την οικονομική σας πορεία, βάζοντας τα απαραίτητα και τα χρήσιμα μπροστά και αποφεύγοντας κάθε ρίσκο. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον πλανήτη του απρόοπτου, Ουρανό, θα χαλάσει για λίγο τα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει αρκετά ανήσυχους και παράτολμους σε σχέσεις και αποφάσεις. Μην ξεκινήσετε σήμερα τίποτα σημαντικό, γιατί υπάρχει ο φόβος της διάλυσης.

ΔΥΔΙΜΟΙ

Θα είστε αρκετά πιεσμένοι σήμερα με το επαγγελματικό σας πρόγραμμα, κάτι που θα σας κάνει αρκετά ανήσυχους με το αποτέλεσμα που θα υπάρξει στο τέλος. Μην αφήσετε κάποιους να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα νέο σχέδιο θα παρουσιαστεί και θα αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή και τον τρόπο επικοινωνίας σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που θα σας αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας σήμερα θα έχουν κάποιες αλλαγές, αλλά θα είναι παροδικές και σίγουρα όχι ικανές να αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Μην μπλέξετε σε καταστάσεις που θα σας εκθέσουν στο περίγυρό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία πολύ θετική μέρα για κάθε νέα ιδέα ή κάθε καινούριο επιχείρημα που θα κάνετε. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει επίσης οικονομικές απολαβές με σχετικά εύκολο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα, θα σας απασχολήσει σήμερα έντονα και μπορεί να βάλετε σε μία νέα σειρά καταστάσεις που σας αγχώνουν. Ίσως να αναστατωθείτε συναισθηματικά και αυτό μάλλον θα σας βγει σε καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή. Βέβαια θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές σε αυτόν τον τομέα, που ίσως και να μην περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο επαγγελματικός σας χώρος θα γίνει για σας το πιο σημαντικό κεφάλαιο που θα παίξει ρόλο σήμερα. Μπορεί να ανανεωθείτε και να κάνετε σπουδαία πράγματα, αν πραγματικά έχετε προσαρμοστεί με κάθε νέα ιδέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρθε η στιγμή να δείτε κάποια πράγματα κάτω από ένα νέο πρίσμα. Βέβαια κάθε αλλαγή για σας είναι ξένο ρούχο που φοβάστε να φορέσετε, αλλά ήρθε η στιγμή να μάθετε σε κάτι διαφορετικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον τομέα της οικογένειας σε σύνοδο με τον πλανήτη του απρόοπτου Ουρανό, θα έχει για κάποια στιγμή μέσα στην μέρα να σας δώσει μία αλλαγή σε αυτόν τον τομέα. Προσοχή σε κάθε απόφαση που θα πάρετε σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις που θα σας δημιουργήσουν αναστάτωση και ίσως γίνουν αιτία να απομακρυνθείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η μέρα κρύβει κινδύνους από απροσεξία και κακή συνεννόηση.