Αστρολογικές προβλέψεις 14-20 /9/2020

2020-09-14

Νέα ξεκινήματα, που θέλουν καλό προγραμματισμό...

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, συνεχίζει και αυτή η εβδομάδα να σας κάνει απρόσεκτους με την προσωπική σας ζωή, αλλά και με τα επαγγελματικά σας διαβήματα. Είναι δύο τομείς που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, ώστε να μην αφήσετε την βιασύνη σας να γίνει η αιτία λαθών που δύσκολα θα απαλλαγείτε από αυτά. Με τον ανάδρομο Άρη, ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις που έχετε ασχοληθεί και στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με μία αρνητικά χτυπημένη Αφροδίτη στον Λέοντα, από τον πλανήτη του απρόβλεπτου Ουρανό, θα υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα που σίγουρα θα σας βγάλουν από την καθημερινότητα σας. Για σας κυρίως που έχετε γεννηθεί 30/4 - 1/5, αυτή η περίοδος θα είναι ιδιαίτερα καταλυτική για την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Επίσης μην αφήσετε τους [κρυφούς] εχθρούς σας, να έχουν στοιχεία στα χέρια τους, όπου θα μπορούν με ευκολία να σας βλάψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, θα υπάρξουν ευκαιρίες να υλοποιήσετε θέματα που για καιρό θεωρείτε πολύ σημαντικά, αλλά οι μέχρι τώρα συνθήκες δεν σας άφηναν να δράσετε όπως πραγματικά θα θέλατε. Η Νέα Σελήνη στις 17/9, σας βοηθά να κάνετε καινούρια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν θα είναι εύκολο όλο αυτό που προσπαθείτε να κάνετε. Και φυσικά θα πρέπει να αναθεωρήσετε το φιλικό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά πιεστική με θέματα οικονομικά και συναισθηματικά. Θα έχετε την τάση να αναλώνεστε με τους άλλους και να γίνεστε υπερβολικά απρόσεκτοι με τα καθημερινά σας έξοδα. Ίσως μάλιστα πέσετε θύμα κάποιας ξαφνικής απώλειας, που καλό είναι μην την προκαλέσετε εσείς οι ίδιοι. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, δεν θα είναι αξιόπιστες.

ΛΕΩΝ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, τα πράγματα δεν θα είναι ιδιαίτερα καλά, εφόσον η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σας, θα δεχτεί στις 16/9, δύσκολη και απαιτητική όψη από τον πλανήτη Ουρανό. Αυτό θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι τίποτα δεν μπορείτε να ελέγξετε στην προσωπική σας ζωή, αλλά και θα υπάρξουν οικονομικές απώλειες. Θα προσέξετε επίσης τα επικοινωνιακά λάθη που μπορεί να σας στοιχίσουν λάθος αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 17/9, αποτελεί μία καλή ευκαιρία καινούριων καταστάσεων που ξεκινούν τώρα στην ζωή σας. Επειδή αυτή η Νέα Σελήνη παγιώνει και κάποιες υποθέσεις, καλό είναι να προχωρήσετε στα θέματα που εδώ και καιρό έχετε εργαστεί πάνω σε αυτά. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι αυτή την περίοδο ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού, σας δημιουργεί θυμό και καταπιεσμένα συναισθήματα, που κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια.

ΖΥΓΟΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, υπάρχουν ακόμη πολλά θέματα που θα πρέπει να προσέξετε και καλό είναι να μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου επίσης θα πρέπει να αναθεωρήσετε τα πρόσωπα που έχετε εμπιστευτεί το τελευταίο διάστημα, γιατί μάλλον αφήσατε τα συναισθήματα σας ανεξέλεγκτα. Η Νέα Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, ξεκινά να σας πιέζει με θέματα που δεν έχετε ρυθμίσει σωστά στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου, οι προσωπικές σας επιλογές θα πρέπει να γίνουν με μεγαλύτερη προσοχή, ακόμη και αν νιώθετε σίγουροι για αυτό που κάνετε. Ο Ουρανός απέναντι από το δικό σας δεκαήμερο, ανατρέπει κάθε τι που αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους και μάλιστα την στιγμή που δεν το περιμένετε. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι εν μέρη βοηθητική για το φιλικό σας περιβάλλον και τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, τα νέα είναι διφορούμενα και αντιφατικά. Θα υπάρξουν πολλά γεγονότα που θα αναιρεί το ένα το άλλο, με τελικό αποτέλεσμα να αμφισβητείτε τα δικά σας πρόσωπα και να ψάχνετε να βρείτε τις απαντήσεις που δεν θα σας δοθούν ποτέ. Επίσης , το να γίνετε σπάταλοι με τους άλλους, λόγο καλής διάθεσης, προσέξτε μετά από αυτές τις κινήσεις, μην μετανιώσετε για την αφελή συμπεριφορά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, ο Ουρανός σας δίνει μία πλούσια συναισθηματική ζωή, που όμως θα πρέπει να προσέξετε την ελευθερία των κινήσεων σας, για να μην πληγώσετε το πρόσωπο που βρίσκεται στο πλάι σας. Για σας του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, η πίεση από εξωτερικούς παράγοντες συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί. Η Νέα Σελήνη στις 7/9. στο ζώδιο της Παρθένου, είναι βοηθητική σε πνευματικές υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας του Υδροχόους που έχετε γεννηθεί 30 - 31/1, βρίσκεστε σε μία αναστάτωση συναισθηματική και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δεχτείτε καινούρια πρόσωπα στην ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σας κάνει να γεμίζετε με απωθημένα και παράπονα, που τα βιώνετε αρκετό χρονικό διάστημα. Μπορεί επίσης να νιώσετε μία αδικία από άτομο που σας είπε κάτι και να ακούσατε σκληρή κριτική για τις συναισθηματικές σας επιλογές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στις 17/9, γίνεται στο απέναντι από το δικό σας ζώδιο, όπου σας βάζει να σκεφτείτε τις σχέσεις σας με τους άλλους και τον ρόλο τους στην ζωή σας. Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας προβληματίσουν αρκετά, ιδίως αν κάποιοι άνθρωποι, θέλουν να βρίσκονται δίπλα σας μόνο όταν τους παρέχετε υλικές απολαβές. Έτσι αυτή την χρονική στιγμή, θα βρείτε αλήθειες και θα τις αντιμετωπίσετε, ακόμη και με την αποχώρηση κάποιων από κοντά σας.