Αστρολογικές προβλέψεις 14-20/6: Οι δύσκολες εποχές δημιουργούν καλούς μαχητές...

2020-06-15

Οι δύσκολες εποχές δημιουργούν καλούς μαχητές.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν καταστάσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε σε προβλήματα που είχαν ξεκινήσει καιρό πριν. Αν και ο ανάδρομος Ερμής από τις 18/6 δεν θα βοηθήσει τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, υπάρχει παράλληλα το ενδεχόμενο να κληθείτε από μία νέα εργασία, ή να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις. Επίσης θα υπάρξουν συναντήσεις με πρόσωπα που έχετε να δείτε πολύ καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Φιλικά πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις για υποθέσεις που σας απασχολούν και σίγουρα θα συντονιστείτε πολύ καλά με κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί. Από τις 18/6, ο ανάδρομος Ερμής, στο ζώδιο του Καρκίνου, σας φέρνει πιο κοντά με το περιβάλλον σας και ίσως αποφασίσετε να κάνετε μία μετακίνηση, που είχε αναβληθεί το περασμένο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ σημαντική αυτή η εβδομάδα για σας τους επικοινωνιακούς του ζωδιακού, εφόσον θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα, με αρκετά καλές προοπτικές. Βέβαια ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στις 18/6, οπότε και θα αρχίσετε να επανεξετάζετε υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας. Για σας των πρώτων ημερών, θα υπάρξουν κέρδη που είχαν καθυστερήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε μία πολύ δυσκολονόητη περίοδο από κάθε άποψη. Η προσωπική σας ζωή εδώ και καιρό, δεν σας δίνει την χαρά που θα θέλατε, γιατί υπάρχουν κρυφές καταστάσεις που σας παιδεύουν και σας προβληματίζουν. Από τις 18/6, ο ανάδρομος Ερμής στο δικό σας ζώδιο, φέρνει ένα ντόμινο από παρεξηγήσεις και αναβολές, που θα σας αναστατώσουν ψυχολογικά, γιατί στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας, θα υπάρξει στο ζώδιο σας η έκλειψη Ηλίου.

ΛΕΩΝ

Αυτές τις μέρες θα υπάρξουν καλές προοπτικές σε ότι αφορούν τα οικονομικά σας, οπότε και θα προσανατολιστείτε σε μία καλή [συνεργασία], ή συμφωνία, που θα υπάρξουν κέρδη. Βέβαια θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί με πρόσωπα από το περιβάλλον σας, όπου θα σας παραπλανήσουν με λόγια και υποσχέσεις. Θωρακίστε καλά την ψυχή σας, γιατί όπως φαίνεται κάποιοι προσπαθούν να σας βλάψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε τις τυχόν δυσκολίες με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες, εφόσον οι εντάσεις πλέον θα γίνουν δημιουργικές και θα έχετε ακόμη και οικονομικά οφέλη. Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου, μαρτυρά ότι πρόσωπα από το παρελθόν θα επιστρέψουν και θα σας γεμίσουν με πολλές πληροφορίες. Η επερχόμενη έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Καρκίνου, σας βάζει στην διαδικασία να αναζητήσετε νέους στόχους.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, ιδίως των πρώτων ημερών, αυτή η περίοδος είναι γεμάτη από αλλαγές και πισωγυρίσματα, κυρίως σε θέματα που αφορούν την καριέρα και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Επίσης καλό είναι να προστατέψετε την προσωπική σας ζωή και τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, προσέχοντας το απόρρητο κάποιων πραγμάτων. Η επερχόμενη έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, θα σας φέρει νέες συνθήκες σε επαγγελματικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, τα γεγονότα στον προσωπικό σας τομέα, θα είναι αρκετά ικανοποιητικά, ενώ θα ανέβει η ψυχολογία σας, μετά από μία απόφαση που θα πάρετε. Μην τα θεωρείτε βέβαια όλα δεδομένα, γιατί θα πρέπει να δουλέψετε προς μία κατεύθυνση που πιστεύετε και ποτέ δεν σας έχει προδώσει. Από τις 18/6, θα έρθουν στην επιφάνεια υποθέσεις που θα σας βάλλουν σε εγρήγορση, όπως νομικές υποθέσεις, σπουδές και ταξίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, υπάρχει αυτή την περίοδο ένα ξεσήκωμα σε θέματα που αφορούν τις αλλαγές που θα υπάρξουν σε κάποιο ακίνητο. Ίσως επίσης βρεθείτε κοντά σε μία πολύ θετική εξέλιξη, που αφορά ένα προσωπικό σας θέμα. Από τις 18/6, οικονομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν, ενώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μία νομική υπόθεση που σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετό καιρό πριν. Οι άλλοι περιμένουν από σας μεγαλύτερη συνέπεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις μέρες, θα υπάρξει μία έντονη επικοινωνία, με πρόσωπα από το περιβάλλον σας, όπου και θα καταλάβετε, πόσο σημαντικό είναι να λύνονται κάποια προβλήματα που σας κρατούσαν μακριά από εκείνα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας απασχολήσουν έντονα και πολύ πιθανόν, να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν, να σας θυμίσουν πράγματα που από κάποιο λάθος συμπέρασμα, είχατε αφήσει στην άκρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, αυτές οι μέρες θα έχουν μία θετική εξέλιξη σε οικονομικά θέματα, ή μπόνους, ή χρήματα σε μορφή δώρου που θα έρθουν κάπως απρόσμενα και χωρίς να τα περιμένετε. Θα πρέπει επίσης να προσέχετε την υγεία σας που είναι αρκετά ευάλωτη την περίοδο αυτή, λόγο πολλών ευθυνών που σας έχουν αναθέσει οι άλλοι. Φροντίστε τον επαγγελματικό σας χώρο και μην δίνετε αφορμές για σχόλια.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, αυτή η περίοδος είναι γεμάτη γεγονότα και καλό είναι να προστατεύεστε από τις έντονες συμπεριφορές των άλλων. Ο Άρης ακόμη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, με κάποιες καλές και ανανεωτικές επιρροές αυτές τις μέρες, που θα βοηθήσουν ακόμη και την εξωτερική σας εικόνα. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία από τις 18/6, φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις από το παρελθόν, ή πρόσωπα που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας, για σημαντικούς λόγους.