Αστρολογικές προβλέψεις 6- 12/7: Η ζωή μας επανέρχεται και πάλι σε τάξη...

2020-07-07
Μέντιουμ astrologynews.gr
Μέντιουμ astrologynews.gr

Η ζωή μας επανέρχεται και πάλι σε τάξη...

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, θα υπάρξουν πρόσωπα που θα έχουν την επιθυμία να σας βλάψουν με αθέμιτους τρόπους, κάτι που θα πρέπει να εντοπίσετε αμέσως και να μην αφήσετε να συμβεί. Κάτι που επίσης θα πρέπει να προσέχετε είναι ότι αυτή την περίοδο θα έχετε μία εσωτερική ένταση, που δεν θα παραμένει μόνο μέσα σας, αλλά θα κάνετε αρκετές και συχνές εκρήξεις, όταν νιώθετε ότι προσπαθούν να σας βλάψουν και να εκμεταλλευτούν την ανεκτικότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Άλλη μία εβδομάδα, όπου ο ανάδρομος Ερμής θα σας δημιουργήσει μπερδεμένες καταστάσεις, αλλά από την Κυριακή 12/7, θα επανέλθει στην ορθή του πορεία, οπότε και θα αρχίσετε να βάζετε πολλά πράγματα σε σειρά. Θα έχετε την ευκαιρία αυτές τις μέρες να ανατρέξετε στο παρελθόν και να διορθώσετε κάτι που νιώθετε ότι έγινε μία ακατάλληλη στιγμή. Θα υπάρξουν επίσης κάποια πρόσωπα από το παρελθόν, που θα εμφανιστούν αυτή την χρονική περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους δραστήριους Διδύμους, αυτή η εποχή σας δημιουργεί ένα είδος αναμονής. Έτσι θα έχετε μία προσμονή για νέα εργασία, για κάποια χρήματα που έχουν καθυστερήσει και επίσης κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες, που μάλλον είναι άδικες. Μην ταλαιπωρείτε το μυαλό σας άλλο εφόσον πολύ γρήγορα θα λυθούν πολλά από τα καθημερινά σας θέματα. Στον αισθηματικό σας τομέα, η ορθόδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα σας φέρει εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρισκόμαστε ακόμη στην σκιά της έκλειψης, της 5/7, οπότε και είστε στην διαδικασία της αναγνώρισης των λαθών του παρελθόντος και σίγουρα θα καταλάβετε τις προθέσεις των προσώπων που έχετε δίπλα σας. Μία εποχή λοιπόν αποκαλύψεων, που οφείλετε να προσέξετε γιατί έχετε να αποκομίσετε κάτι σημαντικό. Επίσης ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στις αρχές του ζωδίου σας και σας προτρέπει να πλησιάσετε πρόσωπο από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Σίγουρα η περίοδος αυτή δεν σας έχει ευνοήσει όσο θα θέλατε, βάζοντας πολύ άγχος στην ζωή σας. Η έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο, σας δημιούργησε ψυχολογικές μεταπτώσεις από καταστάσεις που δεν μπορέσατε να ελέγξετε το προηγούμενο διάστημα. Να προσέχετε την υγεία σας και να μην αφήσετε λόγια ή και πράξεις κάποιων, όπου επιθημούν να σας αποσυντονίζουν και να σας δημιουργήσουν άδικα ερωτηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους τελειομανείς Παρθένους, οι εναλλαγές αυτής της εβδομάδας, σε διάθεση και γεγονότα θα είναι αρκετές και σίγουρα θα έχετε μία καθημερινή [νευρικότητα] στο να τελειώσετε πράγματα που υπάρχουν σε εκκρεμότητα. Η Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και φέρνει προς το μέρος σας άτομα που θα σας βοηθήσουν στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Ο Ερμής ακόμη σε ανάδρομη πορεία, στο ζώδιο του Καρκίνου, βοηθά να επανεξετάσετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή για σας τους Ζυγούς, θα είναι γεμάτη από εντάσεις και παράπονα, εφόσον ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δεν σας επιτρέπει να ζυγίσετε σωστά τις καταστάσεις. Η τελευταία έκλειψη της 5/7, δημιούργησε τριγμούς στην κοινωνική σας εικόνα και σίγουρα θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά την κάθε σας κίνηση, ώστε να μην δημιουργηθούν περαιτέρω καταστάσεις, που θα είναι δύσκολο αργότερα να διαχειριστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, κυρίως των πρώτων ημερών, θα υπάρξουν πολύ καλές συνθήκες σε ότι σκεφτείτε να κάνετε. Θα έχετε επίσης έναν συνωστισμό από πρόσωπα του παρελθόντος, που θα επιδιώξουν να ξαναμπούν στην ζωή σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχετε κάποιες νομικές εκκρεμότητες, πνευματικές υποθέσεις, ή και θέματα μετακινήσεων, που καλείστε αυτή την χρονική στιγμή να επιλύσετε με τα πρόσωπα αυτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, η περίοδος αυτή θα σας κάνει πιο πρακτικούς και υλιστές, εφόσον θα έχετε να διαχειριστείτε κάτι που αφορά την ακίνητη περιουσία σας, αλλά και τα χρήματα που μοιράζεστε με άλλο άτομο. Προσοχή να δώσετε σε κάθε έγγραφο που πρόκειται να υπογράψετε, εφόσον ο ανάδρομος Ερμής, δεν βοηθά την εντόπιση εξ αρχής κάποια λάθη. Βέβαια η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, γλυκαίνει την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την περίοδο θα συνεχίσετε να έχετε στραμμένη την προσοχή σας στους άλλους και κυρίως τα πολύ σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν εφόσον ο Άρης θα παραμείνει για αρκετό διάστημα στο ζώδιο του Κριού, όπου και σας δημιουργεί αστάθεια και εκνευρισμό στην κοινωνική σας εικόνα, αλλά και στα πρόσωπα της οικογένειας σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε μεγαλύτερη ευκολία στο να κατανοήσετε κάποιες καταστάσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, είναι μία συνέχεια της προηγούμενης, εφόσον η έκλειψη σας δίδαξε ότι δεν πρέπει να εμπιστευόσαστε άτομα που μπήκαν στην ζωή σας, για προσωπικό τους όφελος. Η τοξικότητα κάποιων ανθρώπων θα είναι εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο, εφόσον θα πρέπει να είστε αποστασιοποιημένοι από τέτοιες άσχημες συμπεριφορές. Η Αφροδίτη βέβαια από το συμβατό προς εσάς ζώδιο των Διδύμων, θα σας δώσει μία γλυκιά συναισθηματική περίοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα δείτε ότι κάποια από τα σχέδια σας θα είναι ελλιπή, οπότε και θα πρέπει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και να εξελιχθείτε με πιο ευκολία, ώστε να κερδίσετε αυτά που πραγματικά είναι σημαντικά για σας. Πολλοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να ομορφύνετε τον χώρο που ζείτε, να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ή ακόμη και να μπείτε στη διαδικασία να φιλοξενήσετε συγγενικά σας πρόσωπα.