Αστρολογικές προβλέψεις 13/11: Θα δοθούν ευκαιρίες σε κάθε πρακτικό ζήτημα...

2019-11-13

Θα δοθούν ευκαιρίες σε κάθε πρακτικό ζήτημα...

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα επανεξετάσετε κάποια σχέδια σας, που είχατε αφήσει ανεκμετάλλευτα. Οικονομικά θέματα και σήμερα σας απασχολούν έντονα, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν πιο ευνοϊκές συνθήκες για να κάνετε το καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις μέχρι το μεσημέρι, που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή. Από το απόγευμα θα βρεθείτε με καλύτερη διάθεση και ίσως να σας δοθεί η ευκαιρία, να κάνετε μία ευχάριστη αγορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από το μεσημέρι περνά στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, μιας και η χθεσινή Πανσέληνος, σας δημιούργησε ένα ψυχολογικό [χάος], που μάλλον δεν υπήρχε λόγος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια θέματα δυστυχώς δε μπορούν να αλλάξουν και εσείς πελαγοδρομείτε με καταστάσεις που θα πρέπει να αποφύγετε. Πρόσωπα από το περιβάλλον σας, ίσως δεν σας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές, για την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα τακτοποιήσετε κάποιο οικογενειακό θέμα που σας είχε ταλαιπωρήσει. Μπορεί επίσης να ξανασκεφτείτε κάποια γεγονότα που είχαν συμβεί στο κοντινό παρελθόν και μάλλον θα μελαγχολήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα υπάρξει μία πολύ καλή μέρα για σας, όπου θα φροντίσετε τα επαγγελματικά σας, αλλά και τα οικονομικά σας, με τον καλύτερο τρόπο. Οι λεπτομέρειες μιας κατάστασης δεν θα σας βοηθήσουν καθόλου, για αυτό τον λόγο προχωρήστε άφοβα σε κάποιο στόχο σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα κάτι καλό θα υπάρξει στα οικονομικά σας και πολύ πιθανόν να δεχτείτε βοήθεια από πρόσωπο που βρίσκεται στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι επίσης μία μέρα που μπορείτε άφοβα να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πολύ θετικό εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα σας βοηθήσει σημαντικά, να κάνετε σπουδαία πράγματα που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Μία συμφωνία βρίσκεται σε εξέλιξη και θα πάει πολύ καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα υπάρξουν πολύ καλές συνθήκες, που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σας. Φροντίστε να είστε θετικοί με κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν και αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα υπάρξει μία καλυτέρευση των σχέσεων σας με κάποια πρόσωπα που είναι πολύ σημαντικά για σας. Η μέρα αυτή θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με πρόσωπα από το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το παρασκήνιο θα σας ευνοήσει και μπορεί να βάλετε κάποιους στόχους σας κρυφούς από πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Όσο πιο μυστικές οι ενέργειες σας, τόσο πιο καλά θα εξελιχθούν τα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Καλή μέρα για να κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως να πρέπει να βάλετε τα όρια σας, στα παιδιά σας, αν είστε γονείς, αλλά και στον σύντροφό σας. Μην κάνετε πάντα υποχωρήσεις.