Αστρολογικές προβλέψεις 12-18/1: Την περίοδο αυτή θα υπάρξουν αλλαγές που θα προβληματίσουν το κοινό αίσθημα

2020-01-13

Η εβδομάδα ξεκινά με περιορισμούς στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε, γιατί θα προκληθούν αναγκαστικές μεταβολές αν δεν δεν εκτιμήσετε σωστά τις καταστάσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 14/1, σας [απομονώνει] αρκετά σε προσωπικό επίπεδο και μπλοκάρει τα οικονομικά σας. Στις 18/1, η προσοχή σας να είναι στραμμένη σε κάθε συμφωνία ή συζήτηση που μπορεί να σας εκθέσει και να σας δημιουργήσει οικονομική αστάθεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε να σταθεροποιήσετε καταστάσεις, που για αρκετό χρονικό διάστημα υπήρχαν σε εκκρεμότητα. Η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο των Ιχθύων, ανανεώνοντας το φιλικό σας περιβάλλον και η παραμονή της εκεί έως τις 7/2, γλυκαίνει τις προσωπικές σας σχέσεις, που μάλλον το έχετε πολύ ανάγκη. Όσο για την Παρασκευή και Σάββατο, θα έχετε μία ανατροπή στα επαγγελματικά σας, που θα έχει μικρή διάρκεια, αλλά θα σας στρεσάρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πιο [ήσυχη], σε γεγονότα και καταστάσεις. Πολύ πιθανόν να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και να ενισχύσετε λίγο τα οικονομικά σας, που το διάστημα των εορτών, είχε χαθεί λίγο το μέτρο. Φροντίστε επίσης να φτιάξετε την κοινωνική σας εικόνα, εφόσον θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κάνετε πράγματα ενισχύοντας την. Η εβδομάδα θα κλείσει με κάποια περίεργα γεγονότα, που θα πρέπει να αποφύγετε, βάζοντας την λογική να πρυτανεύσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία επίσης απαιτητική εβδομάδα ξεκινά για σας, σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε την σκέψη σας και τον τρόπο που βλέπετε κάποια πράγματα, γιατί δεν θα μπορέσετε να βρείτε την γαλήνη που αποζητάτε. Για σας των πρώτων ημερών τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλύτερα, εφόσον η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο συμβατό με σας ζώδιο των Ιχθύων, στις 14/1. Ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που βρίσκονται μακρυά σας και να δώσετε λύσεις σε νομικές υποθέσεις. Οι σπουδαστές θα έχουν μία επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετά υποτονική διάθεση, ενώ θα πρέπει να αναλογιστείτε τα εργασιακά σας συμφέροντα, αλλά και την υγεία σας. Μάλλον έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ενίσχυση του οργανισμού, για να συνεχίσετε χωρίς προβλήματα το δύσκολο καθημερινό σας πρόγραμμα. Το γεγονός ότι από τις 17/1, ο Ερμής περνά απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα προαναγγείλει συζητήσεις, με απώτερο σκοπό την ανταλλαγή απόψεων με τον σύντροφό σας, ή με τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία αρκετά έντονη εβδομάδα, από γεγονότα. Μπορεί επίσης να ολοκληρώσετε κάποιο θέμα που σας απασχολεί, ή να ασχοληθείτε έντονα με την συμπεριφορά ενός παιδιού σας, εφόσον είστε γονείς. Στις 14/1, η Αφροδίτη περνά απέναντι από το δικό σας ζώδιο και φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας. Στο τέλος της εβδομάδας, κάποιο πρόσωπο θα σας προκαλέσει με λόγια, ή την συμπεριφορά του.

ΖΥΓΟΣ

Η περίοδος αυτή σας έχει πιέσει αρκετά και είναι αλήθεια το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον βρίσκεται σε μία έντονη και καθοριστική στιγμή. Οι λάθος κινήσεις σας, θα κριθούν και θα απομακρύνουν τους άλλους, αν κατ ουσία δεν έχετε πράξει τα σωστά. Στο τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια επικοινωνιακά θέματα, που θα προέλθουν από αγαπημένα σας πρόσωπα ή από τα παιδιά σας, αν είστε γονείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση, αλλά θα καταφέρετε να προγραμματίσετε σωστά τις υποχρεώσεις σας, ιδίως εσείς των τελευταίων ημερών. Στις 14/1, η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και σας γεμίζει με αισιόδοξα συναισθηματικά μηνύματα, έως τις 7/2. Την περίοδο αυτή μην παραλείψετε να φροντίσετε κάποια οικογενειακά θέματα, που από ότι φαίνεται θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό και ένταση στο τέλος της εβδομάδας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Δευτέρα θα παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες, ενώ την Τρίτη η Αφροδίτη στον τομέα της οικογένειας, θα δώσει μία όμορφη και ζεστή χροιά, που θα έχει διάρκεια έως τις 7/2. Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και σηματοδοτεί μία περίοδο δημιουργική και αρκετά έντονη, με στιγμές όπου η ψυχραιμία λείπει από τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Η εβδομάδα κλείνει με κάποιες συζητήσεις που δεν θα εξελιχθούν όπως θα θέλατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο, θα συναντηθεί στις 13/1 με τον Κρόνο και Πλούτωνα. Είναι μία δύσκολη όψη που θα πρέπει να καταλάβετε τον λόγο που γίνεται, για τον καθένα σας ξεχωριστά. Καλό είναι να μην πάρετε τώρα καμία απόφαση, αλλά να δείτε τις αλήθειες που υπάρχουν και είχατε αδυναμία στο να τις καταλάβετε. Μέσα στο κλίμα αυτό, θα υπάρξουν κάποια αισιόδοξα μηνύματα, που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πιο κάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την εβδομάδα αυτή θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, όπου και θα σας αλλάξουν την διάθεση. Στις 14/1, η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα είναι μία καλή ένδειξη, ότι τα οικονομικά σας θα πάρουν μία θετική πορεία. Η μετακίνηση επίσης του Ερμή, στο δικό σας ζώδιο, από τις 17/1, έως τις 2/2, θα είναι περίοδος γεμάτη εκπλήξεις και αρκετή ανησυχία. Ιδίως στις 18/1, αποφύγετε κάθε παράτολμη συνεργασία και απόφαση.

ΙΧΘΥΕΣ

Χωρίς αμφιβολία αυτή την βδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη από τις 14/1, θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και θα σας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς και πολύ πιθανόν να αναζητήσετε την αγάπη μέσα από τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σας. Μία μικρή παραφωνία στα καλά αυτής της περιόδου, είναι η παραμονή του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, από τις 17/1, έως 2/2, όπου πρέπει να αποφύγετε κάθε κρυφή συζήτηση ή δραστηριότητα.