Αστρολογικές προβλέψεις 12/11: Θα παρουσιαστούν θέματα οικονομικά που θα σας απασχολήσουν έντονα

2019-11-12

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, θα παρουσιάσει θέματα οικονομικά που θα μας απασχολήσουν έντονα.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, ενισχύει ένα κλίμα ασυνεννοησίας,λόγο της συμμετοχής του ανάδρομου Ερμή σε αντίθεση. Η επίλυση κάποιων παλιών οικονομικών θεμάτων, θα έχουν μία σταδιακή ανάκαμψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος σήμερα στο δικό σας ζώδιο, δίνει έμφαση στις δικές σας ανάγκες και η προσωπική σας ζωή θα δεχτεί κάποιες αναστατώσεις. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας, μπορεί να μην είναι καθόλου καλή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η Πανσέληνος στον δωδέκατο τομέα σας, θα είναι αρκετά πιεστική, γιατί θα συμμετέχει και ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, Ερμής, σε ανάδρομη πορεία. Μην αναλάβετε τίποτα σημαντικό και κυρίως αποφύγετε υπογραφές και συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού, σας φέρνει μία αναστάτωση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα διλήμματα που θα έχετε θα είναι πολλά, αλλά σταδιακά θα επανέλθετε σε μία ήρεμη καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, σας βρίσκει σε μία αναστάτωση, που συνεπάγεται, κακές σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά κυρίως θα έχετε ανησυχίες που αφορούν τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού, λόγο της συμμετοχής του ανάδρομου Ερμή, θα έχετε κάποιες μικρές ή μεγάλες αναστατώσεις που θα αφορούν την επικοινωνία σας με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή, είναι πολύ απαγορευτική για κάθε είδος οικονομικές συναλλαγές. Ίσως επίσης να χάσετε κάποιο ποσόν αρκετά άδικα. Γενικά αυτές οι μέρες είναι επικίνδυνες στο να δείχνεται εμπιστοσύνη στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται απέναντι από το δικό σας ζώδιο, είναι πολύ σημαντική για τις προσωπικές σας σχέσεις και θα πρέπει να κάνετε μεγάλη προσπάθεια ώστε να μην απομακρυνθείτε από τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού, μπορεί να σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους με την υγεία σας και με ότι αφορά τα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε καταστάσεις στρεσογόνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος αυτή, θα σας αναγκάσει λόγο κάποιων καταστάσεων, να σας φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί νομίζοντας κάτι άλλο από την πραγματικότητα. Φροντίστε να δείξετε την μεταμέλεια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, σας αναστατώνει κυρίως σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και την κοινωνική σας ζωή. Ίσως να υπάρξουν κάποια γεγονότα που σας εκθέσουν .

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στον Ταύρο, σας δημιουργεί κάποια επικοινωνιακά κολλήματα που θα πρέπει να τα προσπεράσετε χωρίς να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Ήρθε η στιγμή να ξανασκεφτείτε ένα παλιό νομικό θέμα.