Αστρολογικές προβλέψεις 11/10: Μία μέρα με αρκετά κρυφά σημεία και παραπλανήσεις

2019-10-11

Μία μέρα με αρκετά κρυφά σημεία και παραπλανήσεις, που θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις από πρόσωπα που δεν σας δείχνουν πραγματικά το πως σκέφτονται. Θα πρέπει να μαζέψετε πολλές από τις εκκρεμότητες σας και να κάνετε μία καλή διαχείριση στις ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έχετε την ανάγκη να δώσετε παραπάνω πράγματα και υποσχέσεις, που δυστυχώς δεν θα είστε συνεπείς στην καλή σας διάθεση. Μην αφήσετε να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός σε ότι και να κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα κάνετε αρκετά πράγματα για να αποδείξετε στους άλλους την αξία σας, αλλά μάλλον δεν θα γίνουν ξεκάθαρες οι προσπάθειές σας. Φροντίστε να μην αναλωθείτε σε υπερπροσπάθειες, χωρίς αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να κατανοήσετε τα σημάδια που σας δίνονται αρκετό καιρό, για την συναισθηματική σας ζωή. Αγνοήστε αυτά που σας λένε και πιστέψτε την φωνή που βγαίνει από μέσα σας και σας καθοδηγεί.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα υπάρξει μία υπερβολή σε κάθε σας έκφραση και επιδίωξη. Μαζέψτε ότι θεωρείτε πιο σημαντικό για σας και μην κάνετε κινήσεις που θα κινδυνέψουν τα συμφέροντα σας, αλλά και η προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη και σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, πολύ πιθανόν να σας δώσει και μία μικρή αίσθηση απογοήτευσης, σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, αλλά και κάποια συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα καλό είναι να είστε αρκετά προσεκτικοί με τους άλλους και με τα πρόσωπα κυρίως που εξασκούν σε σάς κάποιο είδος επιρροής. Φροντίστε την υγεία σας και κάθε τι που αφορά τον τρόπο των διατροφικών σας συνηθειών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να μην νιώθετε ιδιαίτερα δυνατοί για να φέρετε εις πέρας κάποια πράγματα, όμως θα είστε σε μία συναισθηματική υπερδιέγερση, που θα σας κάνει να πάρετε κάποιες αποφάσεις για το έτερον ήμισυ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στις σχέσεις σας, γιατί πολύ πιθανόν να παραπλανηθείτε από λόγια που θα σας μεταφέρουν. Αποφύγετε επίσης να πάρετε διάφορα ρίσκα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να πρέπει να είστε σήμερα αρκετά προσεκτικοί με το εργασιακό σας περιβάλλον, εφόσον θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες άδικες συμπεριφορές, που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με ευκολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν πρέπει σήμερα να κάνετε κάποιες αγορές, ή να φροντίσετε ένα οικονομικό θέμα, καλό είναι να μην δώσετε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα σας πουν, ή στα χρήματα που θα σας γυρέψουν, γιατί υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο που θα βγει αργότερα στην επιφάνεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει μία πιο εσωτερική διεργασία, εφόσον θα τα πάτε πολύ καλά, αν αφήσετε την διαίσθηση σας να σας καθοδηγεί και να σας δείχνει την σωστή κατεύθυνση.