Αστρολογικές προβλέψεις 1/11: Ο Νοέμβριος ξεκινά με αισιόδοξα μηνύματα

2019-11-01

Ο Νοέμβριος ξεκινά με αισιόδοξα μηνύματα.

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη μέρα του μήνα, θα σας ανανεώσει συναισθηματικά, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε στην προσωπική σας ζωή και αντιμετωπίζετε συνεχώς προκλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από σήμερα περνά στο ζώδιο του Τοξότη, όπου σας δίνει καλή διάθεση, ανανεώνεστε στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στις οικονομικές σας υποθέσεις. Η γοητεία σας σήμερα είναι αρκετά ισχυρή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από σήμερα θα βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο. Έτι αν και ο ανάδρομος Ερμής θα σας δυσκολεύει την καθημερινότητα σας, από την άλλη η συναισθηματική σας ζωή θα έχει κάποια πολύ ενδιαφέροντα γεγονότα να σας παρουσιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι μία καλή ευκαιρία να ανανεώσετε την επαγγελματική σας πορεία, ακόμη και να φροντίσετε τις καθημερινές σας ανάγκες με μεγαλύτερη ευκολία. Όσο για κάποια γεγονότα που θα συμβούν, θέλουν κάτι να σας διδάξουν.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη θα περάσει από σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, οπότε και θα σας ευνοήσει αρκετά, βάζοντας την προσωπική σας ζωή σε πρώτο πλάνο. Μην αντισταθείτε στα καλά που έχει να σας δώσει ο πλανήτης της αγάπης, των σχέσεων και των οικονομικών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν πολύ καλές συνθήκες στο οικογενειακό και επαγγελματικό σας περιβάλλον, μετά την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη. Ανανεωθείτε και βρείτε τον τρόπο να κάνετε σημαντικά πράγματα για σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, Αφροδίτη, θα βρίσκεται από σήμερα και έως τις 25/11 στο ζώδιο του Τοξότη. Έτσι θα μπορέσετε να ταξιδέψετε με μεγαλύτερη ευκολία, να επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να φτιάξετε τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από σήμερα εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο και περνά στο ζώδιο του Τοξότη, οπότε και θα υπάρξουν θετικές αλλαγές στα οικονομικά σας, αλλά και στην συναισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο δικό σας πλέον ζώδιο, θα γλυκάνει την προσωπική σας ζωή, ακόμη και αν υπάρχουν καταστάσεις που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρες. Φροντίστε να ζήσετε τις συναισθηματικές στιγμές που θα σας δοθούν, έως και τις 25/11.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με κάποιες μυστικές συναντήσεις, κάτι που σίγουρα θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας και την συναισθηματική σας ηρεμία. Για εσάς των πρώτων ημερών, θα υπάρξουν ερωτικά πισωγυρίσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή από σήμερα και για 25 περίπου μέρες, θα σας απασχολεί πολύ έντονα. Μπορεί επίσης να αναλάβετε μία σημαντική δραστηριότητα, που θα σας φέρει πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη από σήμερα στο Ζενθ του ωροσκοπίου σας, θα βοηθήσει να βάλετε στόχους και να ανανεώσετε την κοινωνική σας εικόνα και υπόσταση. Πολύ πιθανόν κάποιο σημαντικό πρόσωπο από το επαγγελματικό χώρο, σας δείξει μεγαλύτερη συμπάθεια.