Αστρολογικές προβλέψεις 1/10: Αυτός ο μήνας δείχνει από την πρώτη μέρα ότι τίποτα δεν θα μας χαριστεί

2019-10-01

Ο μήνας Οκτώβριος, δείχνει από την πρώτη μέρα ότι, τίποτα δεν θα μας χαριστεί.

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη μέρα του μήνα, είναι ενδεικτική για πάρα πολλά θέματα που σας αφορούν και την πορεία που θα έχουν. Καλό είναι να διαφυλάξτε τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας, εφόσον υπάρχει ο κίνδυνος απομάκρυνσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως σήμερα να περιμένατε πολλά περισσότερα από τους άλλους, αλλά κρατήστε καλύτερα μικρό καλάθι και μην ξανοίγεστε σε σχέδια και προοπτικές που σήμερα δεν θα έχουν τις σωστές βάσεις για να αναπτυχθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περισσότερο κούραση και λιγότερο διασκέδαση, είναι η προοπτική αυτής της μέρας. Αφήστε λοιπόν για αργότερα εκείνα τα ρομαντικά ραντεβού που είχατε βάλει κατά νου και φροντίστε τα πρακτικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο δεύτερος μήνας του Φθινοπώρου, είναι πλέον μπροστά σας και εσείς προσπαθείτε να τακτοποιήσετε ορισμένα οικογενειακά ζητήματα, ακόμη και αν κάποιοι σας διαβεβαιώνουν ότι όλα πάνε μία χαρά.

ΛΕΩΝ

Δεν βρίσκεστε στα δικά σας δεδομένα και αυτό σας κάνει να ανησυχείτε για μία επαγγελματική πρόταση, ή ακόμη και για την κοινωνική σας καταξίωση. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να έχετε την επιτυχία που επιδιώκετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε πολλές οικονομικές προκλήσεις και σίγουρα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με πρόσωπα που σας λένε με ευκολία κάποια πράγματα, που αφορούν την οικονομική σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Δεν ήταν και οι πιο εύκολες μέρες αυτές που πέρασαν και δεν θα αναφέρω κάτι διαφορετικό για σήμερα. Αφήστε πίσω σας κάποια θέματα που σας απασχολούν και επικεντρωθείτε στην υγεία σας, ενώ καλό είναι να βρείτε χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με αρκετό παρασκήνιο, αλλά και εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Μην χάνετε χρόνο προσπαθώντας για κάτι που δεν είναι εφικτό να γίνει αυτό το διάστημα. Χαλαρώστε και μην τα βάζετε με όλους, ...δεν σας φταίνε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα ξεκινά μία κάπως έντονη περίοδος, που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις και τον τρόπο που εμπιστεύεστε κάποια πρόσωπα. Καλό είναι να κάνετε κάποιο ξεσκαρτάρισμα σε αυτόν τον τομέα, γιατί μάλλον θα απογοητευτείτε πολύ σύντομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια πράγματα που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα θα πρέπει να σας αφυπνίσουν, γιατί θα υπάρχει μία δυσάρεστη έκπληξη αργότερα. Είναι αλήθεια ότι καταλαβαίνετε πάρα πολλά, μην αφήνετε λοιπόν τα [λάθη] να σας καθοδηγούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχετε με πολλά πράγματα να ασχοληθείτε, αλλά στο τέλος θα νιώθετε ότι κοπιάζετε για το τίποτα. Μην αφήσετε να σας απογοητεύουν κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις και αύριο μπορείτε να ξαναπροσπαθήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρώτη μέρα του μήνα σας βρίσκει αρκετά ανήσυχους με τα συναισθηματικά σας, αλλά και με τα οικονομικά. Ίσως να μην είναι η πιο κατάλληλη μέρα για να κλείσετε συμφωνίες και να κάνετε νέα ξεκινήματα που θα έχουν ρίσκο.