Αν ανήκεις σε αυτά τα τρία ζώδια τα επαγγελματικά σου θα αναπτερωθούν μέσα στον Οκτώβριο

2020-10-13

Aν ανήκεις σε αυτά τα τρία ζώδια μέσα σε αυτό το μήνα θα αναπτερωθούν τα επαγγελματικά σου.

Λέων

Κατά τη διάρκεια της εποχής του Ζυγού, ο Ήλιος θα είναι στον 3ο οίκο σου που έχει σχέση με την επικοινωνία και θα επηρεάσει τα γρανάζια στο μυαλό σου και θα ενεργοποιήσει το ενδιαφέρον σου για νέα θέματα, διασύνδεση με νέους ανθρώπους και έκφραση της γνώμης σου. Η Αφροδίτη θα στείλει θετική ενέργεια στον 2ο οίκο σου που έχει να κάνει με τα οικονομικά και την ιδιοκτησία και θα σε εμπνεύσει να βγάλεις λεφτά, να δοκιμάσεις νέα κόλπα και να αποταμιεύεις για μεγάλες αγορές στη συνέχεια. Αν ονειρεύεσαι να δείξεις τον πλούτο σου, ο Οκτώβρης είναι ο μήνας για να το κάνεις.

Τοξότης

Μέσα στον Οκτώβρη μηδενίζεις τα όνειρά σου και εισπράττεις τεράστια προσοχή για όλη τη σπουδαία δουλειά που κάνεις. Συμπεριφέρσου σαν να σε κοιτούν όλοι, γιατί όντως το κάνουν. Θέλεις να κάνεις καλή εντύπωση στους γύρω σου. Ο Ήλιος είναι στον 11ο οίκο σου που αφορά τα όνειρα και σου θυμίζει τον σκοπό που έχεις και οδηγεί όλα όσα κάνεις. Η Αφροδίτη είναι στον 10ο οίκο σου της υστεροφημίας και σε κάνει να νιώθεις δημοφιλής στο περιβάλλον σου. Οι άλλοι μιλούν για σένα.

Υδροχόος

Την εποχή του Ζυγού, ο Ήλιος θα είναι στον 9ο οίκο σου που σχετίζεται με την περιπέτεια, την αναπτέρωση της πίστης σου στις πιθανότητες και σου θυμίζει τι ψάχνεις μέσα από τις εμπειρίες σου. Αυτό θα σε βοηθήσει απόλυτα στα επαγγελματικά σου σχέδια καθώς ο Ερμής κατευθύνεται στον 10ο οίκο σου που αφορά την καριέρα και ο Ήλιος μπαίνει σε αυτόν στις 22 Οκτωβρίου. Είναι ώρα για δράση, σε σπρώχνει για να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να διατηρήσεις μια αίσθηση εξουσίας σε ότι είναι σημαντικό για σένα και να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που συναντάς. Μην αφήσεις τίποτα να σου σταθεί εμπόδιο.