Αγνόησες έναν Ιχθύ; - Αυτές είναι οι συνέπειες!

2021-03-13

Προφανώς και θα υπάρξουν συνέπειες, αν πας να αγνοήσεις έναν Ιχθύ. Ο άντρας αυτός του ζωδιακού είναι ένα άτομο αρκετά περίπλοκο. Κι αυτό γιατί είναι πολλές φορές κυκλοθυμικός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ευαίσθητος, ενοχικός και τα παίρνει βαριά τα πράγματα.

Αν φλερτάρεις μαζί του ή ακόμα και αν είστε μαζί και ξαφνικά αποφασίσεις ότι θες να τον αγνοήσεις, μπορεί να συμβούν δυο διαφορετικές εκδοχές. Από τη μια, να νιώσει ένοχος, ότι φταίει και ότι έχει κάνει κάτι κακό που μπορεί να σε πλήγωσε και από την άλλη, να κλειστεί στον εαυτό του και να απομακρυνθεί.

Στην πρώτη περίπτωση, δεν θα σταματήσει να σου ζητά συγγνώμη, να σε κυνηγάει, να σε φλερτάρει και να θέλει πάση θυσία να τα ξαναβρείτε, ενώ στην δεύτερη θα δεις έναν εαυτό που μπορεί να μην αναγνωρίζεις.

Θα σταματήσει να σου μιλάει και θα «χαθεί» διότι θα νιώθει ότι πλήγωσες τα συναισθήματά του και του προκάλεσες πόνο. Έτσι θα θελήσει να προστατεύσει τον εαυτό του από όλο αυτό το συναισθηματικό μαρτύριο και θα ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του.

Το τι τελικά θα κάνεις είναι δική σου απόφαση. Εξαρτάται από το πώς είναι κατάσταση μεταξύ σας και πώς κυλάνε τα πράγματα. Ζύγισε τις καταστάσεις και προσπάθησε να κάνεις το σωστό, αν δε θέλεις τον χάσεις εντελώς. Γιατί εσύ μπορεί να θες να τον «ψήσεις» κι αυτός να σου ξεγλιστρήσει σαν το ψάρι μέσα από τα χέρια.