Τα 4 ζώδια που έχουν υψηλές απαιτήσεις στις σχέσεις του

2021-11-29

Υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι αρκετά απαιτητικά στις σχέσεις τους και οι ανάγκες τους συνεχώς διπλασιάζονται.

Οι άνθρωποι με υψηλές απαιτήσεις δεν πιστεύουν ποτέ ότι ενεργούν με αυτόν τον τρόπο. Μάλλον, πιστεύουν ότι φροντίζουν μόνο τις δικές τους ανάγκες. Δεν καταλαβαίνουν ότι ο λόγος που δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι, προέρχεται από μέσα τους και όχι από άλλους ανθρώπους.

Υπάρχουν μερικά απαιτητικά ζώδια που είναι πιεστικά, εγωκεντρικά και επεισοδιακά. Όλα εξαρτώνται από την προσωπικότητά τους.

Καρκίνος

Τα τρία ζώδια που μπορούν να γίνουν τόσο ρομαντικά που δεν θα το πιστεύετε!

Οι Καρκίνοι μπορεί να είναι προσκολλημένοι, κτητικοί και, μερικές φορές, θα αισθάνονται ανασφαλείς στις σχέσεις τους. Είναι το ζώδιο με τις υψηλότερες απαιτήσεις.

Εάν ο σύντροφός του Καρκίνου δεν ανταποκρίνεται αμέσως στα SMS, τις κλήσεις ή τα emails, ο Καρκίνος μπορεί να αναστατωθεί, ακόμα κι αν ο σύντροφος του απαντήσει τελικά.

Ο Καρκίνος ξέρει ότι ο σύντροφός του μπορεί να βρίσκεται στη μέση μιας δουλειάς ή ότι το τηλέφωνο μπορεί να μην έχει μπαταρία ή να πρέπει να επαναφορτιστεί, αλλά εάν δεν ακούει κάτι τακτικά από αυτόν, μπορεί να αρχίσει να πανικοβάλλεται και να αμφιβάλλει για την ασφάλεια της σχέσης.

Λέων

Ο Λέων λατρεύει τις υπέροχες χειρονομίες όταν δείχνει αυτό που του αρέσει και πόσο τον ενδιαφέρει. Και αυτό χρειάζεται ο Λέων. Οι μικρές χειρονομίες δεν του λένε τίποτα. Ο Λέων θέλει μεγάλες επιδείξεις αγάπης και προσοχής.

Γνωρίζει ότι οι μεγάλες και επιδεικτικές κινήσεις δεν είναι στο χέρι όλων, αλλά πιστεύει ότι αν ο σύντροφός του τον αγαπάει πραγματικά, θα πρέπει να καταβάλει προσπάθεια να μάθει τι αρέσει στον Λέοντα και στη συνέχεια να το κάνει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει μια συγκεκριμένη έκφραση ζήλιας και μπορεί να είναι δύσκολο να είσαι σε σχέση μαζί του, χωρίς να εκφραστεί αυτή η ζήλια. Έχουν έντονα συναισθήματα και τείνουν να αναλαμβάνουν δράση παρά να συζητούν τα συναισθήματά τους.

Μόλις πιστέψουν ότι έχουν λόγο να ζηλέψουν, μπορεί να κολλήσουν και να μην αφήσουν αυτήν την ιδέα, ακόμα κι αν είναι σαφές ότι είναι εντελώς αβάσιμες οι υποψίες τους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι μπορεί να είναι απαιτητικοί, επειδή θέλουν τα πάντα να είναι τέλεια, πράγμα που σημαίνει ότι το κάνουν με τον τρόπο που επιβεβαιώνει τα υψηλά πρότυπα τους. Δεν είναι απίθανο ένας Παρθένος να ζητήσει βοήθεια από τον σύντροφό του και να παραπονεθεί ότι ο σύντροφός του δεν το κάνει σωστά ή χρησιμοποιώντας τη μέθοδο που θα χρησιμοποιούσε ένας Παρθένος.

Οι Παρθένοι μπορεί να είναι δύσκολοι σχετικά με το πώς θέλουν να γίνει κάτι και μπορεί να ασκήσουν πίεση στον σύντροφό τους.