Δεν μπαίνουν σε καλούπια: Αυτά είναι τα τέσσερα πιο αυθεντικά ζώδια

2022-04-12

Ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου είναι μοναδικός -de facto- και σύμφωνα με πολλούς, σε αυτό το κομμάτι παίζει και η αστρολογία τον ρόλο της.

Τα "αληθινά χρώματα" ενός ατόμου, ωστόσο, τείνουν να εμφανίζονται όταν η ζωή φέρνει κάτι απροσδόκητο και τότε μερικοί άνθρωποι δεν μπαίνουν σε καλούπια. Για τα 4 παρακάτω ζώδια, η αυθεντικότητα (σε όλους τους τομείς) φαίνεται να ανήκει στις... προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

Κριός

Είσαι φιλόδοξη και υπερβολικά ζηλότυπη κατά καιρούς, Κριέ και σου αρέσει να ακολουθείς αυτό που θέλεις, ενώ μένεις πιστή στον εαυτό σου. Η γνησιότητά σου αποδίδεται επίσης σε μεγάλο βαθμό στον πρώτο κυβερνήτη του Οίκου σου, γνωστού και ως Οίκου του εαυτού, ο οποίος συμβολίζει την κεντρική σου ταυτότητα και θεωρείται ως η ανερχόμενη τοποθέτησή σου, πράγμα που σημαίνει ότι εκτιμάς την αυθεντικότητα.

Καρκίνος

Είσαι αυθεντική, Καρκινάκι και αυτό γιατί σε κυβερνά ο τέταρτος Οίκος της καταγωγής, οπότε εκτιμάς τις ρίζες σου. Σε κυβερνά επίσης το φεγγάρι, το οποίο κυβερνά τον εσωτερικό μας εαυτό και επειδή αφιερώνεις πολύ χρόνο στην αυτοβελτίωση, αναγνωρίζεις την αξία του να είσαι αυθεντική και αποδέχεσαι με υπερηφάνεια την ειλικρινή προσωπικότητά σου, τις ιδιοτροπίες σου και όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα σου.

Αιγόκερως

Αιγοκερίνα, είσαι εκ των προτέρων ειλικρινής για τις προθέσεις σου. Κρατάς τις παραδόσεις κοντά στην καρδιά σου, πράγμα που σε καθιστά τόσο συναισθηματική όσο και αυθεντική. Οι άλλοι μπορούν να βασίζονται σε εσένα με το να είσαι ειλικρινής και να λες την αλήθεια ανά πάσα στιγμή, ακόμη και όταν είναι άβολο. Επειδή σε κυβερνάει ο πειθαρχημένος Κρόνος, είναι γνωστό ότι ηγείσαι με αίσθημα σκοπού και ευθύνης.

Υδροχόος

Όταν πρόκειται να είσαι αυθεντική, ξεπερνάς τα όρια. Είσαι μια διαβόητη αυθεντικά εκκεντρική, που εκτιμά την ανεξαρτησία και την πρωτοτυπία. Ως το μόνο ζώδιο που κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη του σοκ και της αναστάτωσης, δεν φοβάσαι να προκαλέσεις αναστάτωση. Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για το ότι σκέφτονται τις ιδέες και τις διασπούν στα βασικά συστατικά τους για να τις κατανοήσουν πλήρως.